Beboernes holdninger til beskæftigelse og aktivering

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

Resumé

TitelRessourcemobiliserende beskæftigelsespolitik : Strategier og erfaringer fra udsatte byområde
RedaktørerJohn Andersen
Udgivelses stedFrederiksberg
ForlagRoskilde Universitetsforlag
Publikationsdato2008
Sider119-154
ISBN (Trykt)978-87-7867-365-7
StatusUdgivet - 2008

• aktivering
  • survey

Larsen, T. (2008). Beboernes holdninger til beskæftigelse og aktivering. I J. Andersen (red.), Ressourcemobiliserende beskæftigelsespolitik: Strategier og erfaringer fra udsatte byområde (s. 119-154). Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
Larsen, Troels. / Beboernes holdninger til beskæftigelse og aktivering. Ressourcemobiliserende beskæftigelsespolitik: Strategier og erfaringer fra udsatte byområde. red. / John Andersen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2008. s. 119-154
@inbook{2c318b30af0311dd81ed000ea68e967b,
title = "Beboernes holdninger til besk{\ae}ftigelse og aktivering",
abstract = "En unders{\o}gelse af beboernes egne holdninger til besk{\ae}ftigelse og den aktivering de har v{\ae}ret igennem belyst via en telefoninterviewunders{\o}gelse med 1253 beboere fra hhv. Mj{\o}lnerparken, T{\aa}strupg{\aa}rd, Vollsmose og Urbanomr{\aa}det.",
keywords = "aktivering, survey",
author = "Troels Larsen",
year = "2008",
isbn = "978-87-7867-365-7",
pages = "119--154",
editor = "John Andersen",
booktitle = "Ressourcemobiliserende besk{\ae}ftigelsespolitik",
publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Larsen, T 2008, Beboernes holdninger til beskæftigelse og aktivering. i J Andersen (red.), Ressourcemobiliserende beskæftigelsespolitik: Strategier og erfaringer fra udsatte byområde. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg, s. 119-154.

Beboernes holdninger til beskæftigelse og aktivering. / Larsen, Troels.

Ressourcemobiliserende beskæftigelsespolitik: Strategier og erfaringer fra udsatte byområde. red. / John Andersen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2008. s. 119-154.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Beboernes holdninger til beskæftigelse og aktivering

AU - Larsen, Troels

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - En undersøgelse af beboernes egne holdninger til beskæftigelse og den aktivering de har været igennem belyst via en telefoninterviewundersøgelse med 1253 beboere fra hhv. Mjølnerparken, Tåstrupgård, Vollsmose og Urbanområdet.

AB - En undersøgelse af beboernes egne holdninger til beskæftigelse og den aktivering de har været igennem belyst via en telefoninterviewundersøgelse med 1253 beboere fra hhv. Mjølnerparken, Tåstrupgård, Vollsmose og Urbanområdet.

KW - aktivering

KW - survey

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-7867-365-7