Basic information for the SLUSE field course 1999 in northern Thailand

Peter Oksen, Torsten Müller, Anders Aalbæk

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedCopenhagen
    ForlagDen Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole
    StatusUdgivet - 1999

Oksen, P., Müller, T., & Aalbæk, A. (1999). Basic information for the SLUSE field course 1999 in northern Thailand. Copenhagen: Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole.
    Oksen, Peter ; Müller, Torsten ; Aalbæk, Anders. / Basic information for the SLUSE field course 1999 in northern Thailand. Copenhagen : Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, 1999.
    @book{1aec1ca0a49711db86e9000ea68e967b,
    title = "Basic information for the SLUSE field course 1999 in northern Thailand",
    author = "Peter Oksen and Torsten M{\"u}ller and Anders Aalb{\ae}k",
    year = "1999",
    language = "English",
    publisher = "Den Kongelige Veterin{\ae}r- og Landboh{\o}jskole",

Oksen, P, Müller, T & Aalbæk, A 1999, Basic information for the SLUSE field course 1999 in northern Thailand. Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, Copenhagen.

Basic information for the SLUSE field course 1999 in northern Thailand. / Oksen, Peter; Müller, Torsten; Aalbæk, Anders.

Copenhagen : Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, 1999.

TY - BOOK

T1 - Basic information for the SLUSE field course 1999 in northern Thailand

AU - Oksen, Peter

AU - Müller, Torsten

AU - Aalbæk, Anders

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Compendium/lecture notes

BT - Basic information for the SLUSE field course 1999 in northern Thailand

PB - Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole

CY - Copenhagen

Oksen P, Müller T, Aalbæk A. Basic information for the SLUSE field course 1999 in northern Thailand. Copenhagen: Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, 1999.