Barnehage, skole og samfunn

ForlagN.W. Damm & Sønn AS
    Publikationsdato2003
    StatusUdgivet - 2003

Ulriksen, L. M. (2003). Barnehage, skole og samfunn: rammer og muligheter. I P. Arneberg, & B. Overland (red.), Pedagogik - mangfold og muligheter Oslo: N.W. Damm & Sønn AS.
    Ulriksen, Lars Molter. / Barnehage, skole og samfunn : rammer og muligheter. Pedagogik - mangfold og muligheter. red. / Per Arneberg ; Bjørn Overland. Oslo : N.W. Damm & Sønn AS, 2003.
    @inbook{08fb0fa052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "Barnehage, skole og samfunn: rammer og muligheter",
    author = "Ulriksen, {Lars Molter}",
    year = "2003",
    language = "Norsk",
    editor = "Per Arneberg and Bj{\o}rn Overland",
    booktitle = "Pedagogik - mangfold og muligheter",
    publisher = "N.W. Damm & S{\o}nn AS",
    address = "Norge",

Ulriksen, LM 2003, Barnehage, skole og samfunn: rammer og muligheter. i P Arneberg & B Overland (red), Pedagogik - mangfold og muligheter. N.W. Damm & Sønn AS, Oslo.

Barnehage, skole og samfunn : rammer og muligheter. / Ulriksen, Lars Molter.

Pedagogik - mangfold og muligheter. red. / Per Arneberg; Bjørn Overland. Oslo : N.W. Damm & Sønn AS, 2003.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Barnehage, skole og samfunn

T2 - rammer og muligheter