Bag facaden

Susanne Hvidtfeldt, Lotte Ebsen Sjøstedt

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

  Abstract

  Bag facaden er et task-baseret materiale der går bag om danskerne kulturelt og sprogligt. Det henvender sig til spor 3-learnere på de sidste trin, men kan i nogle klasser godt anvendes tidligere.
  Teksterne i bogen er autentiske dagbogsnotater skrevet af danskere i alle aldre. Den nærværende og ucensurerede form betyder at learnerne får et indblik i hverdagskulturen hos ligesindede danskere. Desuden lægger teksterne op til at learneren bruger sine egne livserfaringer og sit personlige møde med den danske kultur i arbejdet med dem.
  Materialet som helhed møder dermed den voksne learner der hvor han eller hun er i sin sprogtilegnelse og i sit behov for viden om dansk kultur og samfund. Derudover forbereder det fint learneren til almenprøve 2 og DUF eksamen, både hvad angår indhold og arbejdsformer. I forløb hvor der stiles mod folkeskolens afgangseksamner er Bag facaden relevant som supplerende materiale.
  Materialet er for den lærer der gerne vil prøve at undervise og arbejde på en ny måde. Pædagogiske idéer fra et helhedsorienteret lærings- og tilegnelsessyn er her omsat til praksis.
  OriginalsprogDansk
  UdgivelsesstedKøbenhavn
  ForlagAkademisk Forlag
  ISBN (Trykt)9788750037439
  StatusUdgivet - 15 nov. 2002

  Citer dette