Bad management

Collective burn out as consequense of bad management

  Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  Resumé

  Burn Out (udbrændthed) beskrives i organisationslitteraturen som et individuelt fænomen, der viser sig som følge af ubalance mellem indsats og belønning i arbejdsmæssige relationer. Burn out er karakteriseret ved reaktionsformer, der indebærer depersonalisering og tilbagetrækning fra sociale relationer, og fører ofte til invaliderende stress. Artiklen viser, at dårlig ledelse ikke blot medfører problemer for den enkelte medarbejder, men optræder som et kollektivt fænomen, hvor de berørte afdelinger reagerer med kollektivt burn out. Engagement og motivationstab, og uvilje til at bidrage til 'det fælles' er en af konsekvenserne.
  OriginalsprogEngelsk
  Publikationsdato2007
  Antal sider21
  StatusUdgivet - 2007
  BegivenhedNordisk Företagekonomisk Förening (Nordic Academic of Management) årskonference - Bergen, Norge
  Varighed: 7 aug. 200711 aug. 2007

  Konference

  KonferenceNordisk Företagekonomisk Förening (Nordic Academic of Management) årskonference
  LandNorge
  ByBergen
  Periode07/08/200711/08/2007

  Emneord

  • Dårlig ledelse

  Citer dette

  Mac, A. (2007). Bad management: Collective burn out as consequense of bad management. Afhandling præsenteret på Nordisk Företagekonomisk Förening (Nordic Academic of Management) årskonference, Bergen, Norge.
  Mac, Anita. / Bad management : Collective burn out as consequense of bad management. Afhandling præsenteret på Nordisk Företagekonomisk Förening (Nordic Academic of Management) årskonference, Bergen, Norge.21 s.
  @conference{9d71f3b02e0411dca94e000ea68e967b,
  title = "Bad management: Collective burn out as consequense of bad management",
  abstract = "Burn Out (udbr{\ae}ndthed) beskrives i organisationslitteraturen som et individuelt f{\ae}nomen, der viser sig som f{\o}lge af ubalance mellem indsats og bel{\o}nning i arbejdsm{\ae}ssige relationer. Burn out er karakteriseret ved reaktionsformer, der indeb{\ae}rer depersonalisering og tilbagetr{\ae}kning fra sociale relationer, og f{\o}rer ofte til invaliderende stress. Artiklen viser, at d{\aa}rlig ledelse ikke blot medf{\o}rer problemer for den enkelte medarbejder, men optr{\ae}der som et kollektivt f{\ae}nomen, hvor de ber{\o}rte afdelinger reagerer med kollektivt burn out. Engagement og motivationstab, og uvilje til at bidrage til 'det f{\ae}lles' er en af konsekvenserne.",
  keywords = "D{\aa}rlig ledelse, Bad management",
  author = "Anita Mac",
  year = "2007",
  language = "English",
  note = "null ; Conference date: 07-08-2007 Through 11-08-2007",

  }

  Mac, A 2007, 'Bad management: Collective burn out as consequense of bad management' Paper fremlagt ved Nordisk Företagekonomisk Förening (Nordic Academic of Management) årskonference, Bergen, Norge, 07/08/2007 - 11/08/2007, .

  Bad management : Collective burn out as consequense of bad management. / Mac, Anita.

  2007. Afhandling præsenteret på Nordisk Företagekonomisk Förening (Nordic Academic of Management) årskonference, Bergen, Norge.

  Publikation: KonferencebidragPaperForskning

  TY - CONF

  T1 - Bad management

  T2 - Collective burn out as consequense of bad management

  AU - Mac, Anita

  PY - 2007

  Y1 - 2007

  N2 - Burn Out (udbrændthed) beskrives i organisationslitteraturen som et individuelt fænomen, der viser sig som følge af ubalance mellem indsats og belønning i arbejdsmæssige relationer. Burn out er karakteriseret ved reaktionsformer, der indebærer depersonalisering og tilbagetrækning fra sociale relationer, og fører ofte til invaliderende stress. Artiklen viser, at dårlig ledelse ikke blot medfører problemer for den enkelte medarbejder, men optræder som et kollektivt fænomen, hvor de berørte afdelinger reagerer med kollektivt burn out. Engagement og motivationstab, og uvilje til at bidrage til 'det fælles' er en af konsekvenserne.

  AB - Burn Out (udbrændthed) beskrives i organisationslitteraturen som et individuelt fænomen, der viser sig som følge af ubalance mellem indsats og belønning i arbejdsmæssige relationer. Burn out er karakteriseret ved reaktionsformer, der indebærer depersonalisering og tilbagetrækning fra sociale relationer, og fører ofte til invaliderende stress. Artiklen viser, at dårlig ledelse ikke blot medfører problemer for den enkelte medarbejder, men optræder som et kollektivt fænomen, hvor de berørte afdelinger reagerer med kollektivt burn out. Engagement og motivationstab, og uvilje til at bidrage til 'det fælles' er en af konsekvenserne.

  KW - Dårlig ledelse

  KW - Bad management

  M3 - Paper

  ER -

  Mac A. Bad management: Collective burn out as consequense of bad management. 2007. Afhandling præsenteret på Nordisk Företagekonomisk Förening (Nordic Academic of Management) årskonference, Bergen, Norge.