Babylonian miscellanies

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    StatusUdgivet - 1992
    NavnFilosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints
    Nummer1992:2
    ISSN0902-901x

• matematikhistorie
    • babylonien

Høyrup, J. (1992). Babylonian miscellanies: five preprints on Babylonian mathematics. Roskilde. Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints, Nr. 1992:2
    Høyrup, Jens. / Babylonian miscellanies : five preprints on Babylonian mathematics. Roskilde, 1992. (Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints; Nr. 1992:2).
    @book{e5d853c052cb11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Babylonian miscellanies: five preprints on Babylonian mathematics",
    keywords = "matematikhistorie, babylonien",
    author = "Jens H{\o}yrup",
    year = "1992",
    language = "English",

Høyrup, J 1992, Babylonian miscellanies: five preprints on Babylonian mathematics. Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints, nr. 1992:2, Roskilde.

Babylonian miscellanies : five preprints on Babylonian mathematics. / Høyrup, Jens.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Babylonian miscellanies

T2 - five preprints on Babylonian mathematics

AU - Høyrup, Jens

PY - 1992

Y1 - 1992

KW - matematikhistorie

KW - babylonien

M3 - Report

BT - Babylonian miscellanies

CY - Roskilde

Høyrup J. Babylonian miscellanies: five preprints on Babylonian mathematics. Roskilde, 1992. (Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints; Nr. 1992:2).