Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer127
    ISSN1395-6833

Andersen, A. S., Andersen, L. L., Dybbroe, B., Hutters, C., & Weber, K. (2001). Bøjelighed og tilbøjelighed: livshistoriske perspektiver på læring og uddannelse. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 127
    Andersen, Anders Siig ; Andersen, Linda Lundgaard ; Dybbroe, Betina ; Hutters, Camilla ; Weber, Kirsten. / Bøjelighed og tilbøjelighed : livshistoriske perspektiver på læring og uddannelse. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2001. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 127).
    @book{8dab6a1052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "B{\o}jelighed og tilb{\o}jelighed: livshistoriske perspektiver p{\aa} l{\ae}ring og uddannelse",
    author = "Andersen, {Anders Siig} and Andersen, {Linda Lundgaard} and Betina Dybbroe and Camilla Hutters and Kirsten Weber",
    year = "2001",
    isbn = "87-7867-167-1",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Andersen, AS, Andersen, LL, Dybbroe, B, Hutters, C & Weber, K 2001, Bøjelighed og tilbøjelighed: livshistoriske perspektiver på læring og uddannelse. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 127, Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Bøjelighed og tilbøjelighed : livshistoriske perspektiver på læring og uddannelse. / Andersen, Anders Siig; Andersen, Linda Lundgaard; Dybbroe, Betina; Hutters, Camilla; Weber, Kirsten.

Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2001.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Bøjelighed og tilbøjelighed

T2 - livshistoriske perspektiver på læring og uddannelse

AU - Andersen, Anders Siig

AU - Andersen, Linda Lundgaard

AU - Dybbroe, Betina

AU - Hutters, Camilla

AU - Weber, Kirsten

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Antologi

SN - 87-7867-167-1

BT - Bøjelighed og tilbøjelighed

PB - Roskilde Universitetsforlag

CY - Frederiksberg

Andersen AS, Andersen LL, Dybbroe B, Hutters C, Weber K. Bøjelighed og tilbøjelighed: livshistoriske perspektiver på læring og uddannelse. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag, 2001. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 127).