Bæredygtighedsidealet og nyere reguleringsstrategier på miljøområdet

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelMiljøregulering - tværfaglige studier
    RedaktørerKaare Pedersen, Jesper Holm, Bente Kjærgaard
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato1997
    Sider340-361
    StatusUdgivet - 1997

Kjærgård, B., & Bondesen, E. (1997). Bæredygtighedsidealet og nyere reguleringsstrategier på miljøområdet. I K. Pedersen, J. Holm, & B. Kjærgaard (red.), Miljøregulering - tværfaglige studier (s. 340-361). Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Kjærgård, Bente ; Bondesen, Erling. / Bæredygtighedsidealet og nyere reguleringsstrategier på miljøområdet. Miljøregulering - tværfaglige studier. red. / Kaare Pedersen ; Jesper Holm ; Bente Kjærgaard. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1997. s. 340-361
    @inbook{a869904052cf11db8236000ea68e967b,
    title = "B{\ae}redygtighedsidealet og nyere reguleringsstrategier p{\aa} milj{\o}omr{\aa}det",
    author = "Bente Kj{\ae}rg{\aa}rd and Erling Bondesen",
    year = "1997",
    pages = "340--361",
    editor = "Kaare Pedersen and Jesper Holm and Bente Kj{\ae}rgaard",
    booktitle = "Milj{\o}regulering - tv{\ae}rfaglige studier",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Kjærgård, B & Bondesen, E 1997, Bæredygtighedsidealet og nyere reguleringsstrategier på miljøområdet. i K Pedersen, J Holm & B Kjærgaard (red), Miljøregulering - tværfaglige studier. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg, s. 340-361.

Bæredygtighedsidealet og nyere reguleringsstrategier på miljøområdet. / Kjærgård, Bente; Bondesen, Erling.

Miljøregulering - tværfaglige studier. red. / Kaare Pedersen; Jesper Holm; Bente Kjærgaard. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1997. s. 340-361.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Bæredygtighedsidealet og nyere reguleringsstrategier på miljøområdet

AU - Kjærgård, Bente