Bæredygtighed som demokratisk forandringshorisont

Aktionsforskning, bæredygtighed og social fantasi mellem borgere og forskere

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportFormidling

TitelÅrsberetning 2014 : Roskilde Universitet
RedaktørerPer Knudsen
Udgivelses stedRoskilde
ForlagRoskilde Universitet
Publikationsdato2015
Sider59
StatusUdgivet - 2015

Egmose, J. (2015). Bæredygtighed som demokratisk forandringshorisont: Aktionsforskning, bæredygtighed og social fantasi mellem borgere og forskere. I P. Knudsen (red.), Årsberetning 2014: Roskilde Universitet (s. 59). Roskilde: Roskilde Universitet.
Egmose, Jonas. / Bæredygtighed som demokratisk forandringshorisont : Aktionsforskning, bæredygtighed og social fantasi mellem borgere og forskere. Årsberetning 2014: Roskilde Universitet. red. / Per Knudsen. Roskilde : Roskilde Universitet, 2015. s. 59
@inbook{88ea8a64b08d469ba544736c726e04ea,
title = "B{\ae}redygtighed som demokratisk forandringshorisont: Aktionsforskning, b{\ae}redygtighed og social fantasi mellem borgere og forskere",
author = "Jonas Egmose",
year = "2015",
pages = "59",
editor = "Per Knudsen",
booktitle = "{\AA}rsberetning 2014",
publisher = "Roskilde Universitet",

Egmose, J 2015, Bæredygtighed som demokratisk forandringshorisont: Aktionsforskning, bæredygtighed og social fantasi mellem borgere og forskere. i P Knudsen (red.), Årsberetning 2014: Roskilde Universitet. Roskilde Universitet, Roskilde, s. 59.

Bæredygtighed som demokratisk forandringshorisont : Aktionsforskning, bæredygtighed og social fantasi mellem borgere og forskere. / Egmose, Jonas.

Årsberetning 2014: Roskilde Universitet. red. / Per Knudsen. Roskilde : Roskilde Universitet, 2015. s. 59.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportFormidling

TY - GEN

T1 - Bæredygtighed som demokratisk forandringshorisont

T2 - Aktionsforskning, bæredygtighed og social fantasi mellem borgere og forskere