Resumé

Jesper Holm undrer sig over, hvorfor der ikke er sket mere i Danmark for at grundfæste bæredygtighed i samfundets sociale sammenhænge, hvilket er afsæt for en diskussion baseret på aktionsforskning i forhold til god inklusionspraksis på voksenhandicapområdet. Holm konkluderer, at hvis social, sundhedsmæssig og økologisk balance som vision skal betyde noget, er det i forhold til at engagere sig i konkrete praksisser med de konstant foranderlige og typisk uforudsigelige miljøsociale kræfter, der hersker i praksis.
OriginalsprogDansk
TidsskriftKognition & Paedagogik
Vol/bind29
Udgave nummer113/3
Sider (fra-til)40-51
Antal sider12
ISSN0906-6225
StatusUdgivet - aug. 2019

Bibliografisk note

udkommer medio august

Emneord

  • Social bæredygtighed
  • Inklusion

Citer dette

@article{36edba47ae5b4003828dbac2f3938889,
title = "B{\ae}redygtig inklusion og FN´s udviklingsm{\aa}l",
abstract = "Jesper Holm undrer sig over, hvorfor der ikke er sket mere i Danmark for at grundf{\ae}ste b{\ae}redygtighed i samfundets sociale sammenh{\ae}nge, hvilket er afs{\ae}t for en diskussion baseret p{\aa} aktionsforskning i forhold til god inklusionspraksis p{\aa} voksenhandicapomr{\aa}det. Holm konkluderer, at hvis social, sundhedsm{\ae}ssig og {\o}kologisk balance som vision skal betyde noget, er det i forhold til at engagere sig i konkrete praksisser med de konstant foranderlige og typisk uforudsigelige milj{\o}sociale kr{\ae}fter, der hersker i praksis.",
keywords = "Social b{\ae}redygtighed, Inklusion",
author = "Jesper Holm",
note = "udkommer medio august",
year = "2019",
month = "8",
language = "Dansk",
volume = "29",
pages = "40--51",
journal = "Kognition & Paedagogik",
issn = "0906-6225",
publisher = "Dansk Psykologisk Forlag",
number = "113/3",

}

Bæredygtig inklusion og FN´s udviklingsmål. / Holm, Jesper.

I: Kognition & Paedagogik, Bind 29, Nr. 113/3, 08.2019, s. 40-51.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TY - JOUR

T1 - Bæredygtig inklusion og FN´s udviklingsmål

AU - Holm, Jesper

N1 - udkommer medio august

PY - 2019/8

Y1 - 2019/8

N2 - Jesper Holm undrer sig over, hvorfor der ikke er sket mere i Danmark for at grundfæste bæredygtighed i samfundets sociale sammenhænge, hvilket er afsæt for en diskussion baseret på aktionsforskning i forhold til god inklusionspraksis på voksenhandicapområdet. Holm konkluderer, at hvis social, sundhedsmæssig og økologisk balance som vision skal betyde noget, er det i forhold til at engagere sig i konkrete praksisser med de konstant foranderlige og typisk uforudsigelige miljøsociale kræfter, der hersker i praksis.

AB - Jesper Holm undrer sig over, hvorfor der ikke er sket mere i Danmark for at grundfæste bæredygtighed i samfundets sociale sammenhænge, hvilket er afsæt for en diskussion baseret på aktionsforskning i forhold til god inklusionspraksis på voksenhandicapområdet. Holm konkluderer, at hvis social, sundhedsmæssig og økologisk balance som vision skal betyde noget, er det i forhold til at engagere sig i konkrete praksisser med de konstant foranderlige og typisk uforudsigelige miljøsociale kræfter, der hersker i praksis.

KW - Social bæredygtighed

KW - Inklusion

UR - https://dpf.dk/produkt/tidsskrift/kognition-paedagogik-nr-113

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 29

SP - 40

EP - 51

JO - Kognition & Paedagogik

JF - Kognition & Paedagogik

SN - 0906-6225

IS - 113/3

ER -