Bæredygtig Inklusion

Læring fra et forsknings- og udviklingsprojekt

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

Resumé

Vi har samlet kaldt dette for ”bæredygtig inklusion” viser her, hvordan
Udgivelses stedRoskilde
ForlagRoskilde Universitet
ISBN (Trykt)978-87-7349-939-9
StatusUdgivet - 1 dec. 2017

• Inklusion
  • politik
  • sociale tilbud

@book{0c6a378258234a1eaf84922f9d9360ee,
title = "B{\ae}redygtig Inklusion: L{\ae}ring fra et forsknings- og udviklingsprojekt",
abstract = "Form{\aa}let med denne publikation er at inspirere ledere og medarbejdere p{\aa} socialp{\ae}dagogiske tilbud til i h{\o}jere grad at underst{\o}tte borgeres netv{\ae}rk gennem udvikling af s{\aa}vel interne som eksterne sociale relationer og underst{\o}tte processer, hvor borgere kan inspirere hinanden ved at udtrykke behov, {\o}nsker og v{\ae}rdier.Vi har samlet kaldt dette for ”b{\ae}redygtig inklusion” viser her, hvordanbegrebet er blevet indholdsudfyldt gennem et to-{\aa}rigt forsknings- og udviklingsprojekt, som har involveret ledelse, medarbejdere og borgere p{\aa} to sociale tilbud og forskere fra forskellige fagmilj{\o}er. Ledere og medarbejdere har sammen valgt at arbejde med, hvordan de kan underst{\o}tte processer, hvor borgere kan udtrykke behov, {\o}nsker og v{\ae}rdier, og hvordan de kan arbejde med udvikling af s{\aa}vel interne som eksterne sociale netv{\ae}rk. M{\aa}let med disseaktiviteter er at underst{\o}tte borgerne i at kunne indg{\aa} i inkluderende praksisf{\ae}llesskaber fx gennem arbejds-, kultur- eller fritidsaktiviteter.",
keywords = "Inklusion, politik, sociale tilbud",
author = "Jesper Holm and Olesen, {Birgitte Ravn} and Henrik S{\o}rensen",
year = "2017",
month = "12",
day = "1",
isbn = "978-87-7349-939-9",
publisher = "Roskilde Universitet",

Bæredygtig Inklusion : Læring fra et forsknings- og udviklingsprojekt. / Holm, Jesper; Olesen, Birgitte Ravn; Sørensen, Henrik.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2017. 142 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Bæredygtig Inklusion

T2 - Læring fra et forsknings- og udviklingsprojekt

AU - Holm, Jesper

AU - Olesen, Birgitte Ravn

AU - Sørensen, Henrik

PY - 2017/12/1

Y1 - 2017/12/1

N2 - Formålet med denne publikation er at inspirere ledere og medarbejdere på socialpædagogiske tilbud til i højere grad at understøtte borgeres netværk gennem udvikling af såvel interne som eksterne sociale relationer og understøtte processer, hvor borgere kan inspirere hinanden ved at udtrykke behov, ønsker og værdier.Vi har samlet kaldt dette for ”bæredygtig inklusion” viser her, hvordanbegrebet er blevet indholdsudfyldt gennem et to-årigt forsknings- og udviklingsprojekt, som har involveret ledelse, medarbejdere og borgere på to sociale tilbud og forskere fra forskellige fagmiljøer. Ledere og medarbejdere har sammen valgt at arbejde med, hvordan de kan understøtte processer, hvor borgere kan udtrykke behov, ønsker og værdier, og hvordan de kan arbejde med udvikling af såvel interne som eksterne sociale netværk. Målet med disseaktiviteter er at understøtte borgerne i at kunne indgå i inkluderende praksisfællesskaber fx gennem arbejds-, kultur- eller fritidsaktiviteter.

AB - Formålet med denne publikation er at inspirere ledere og medarbejdere på socialpædagogiske tilbud til i højere grad at understøtte borgeres netværk gennem udvikling af såvel interne som eksterne sociale relationer og understøtte processer, hvor borgere kan inspirere hinanden ved at udtrykke behov, ønsker og værdier.Vi har samlet kaldt dette for ”bæredygtig inklusion” viser her, hvordanbegrebet er blevet indholdsudfyldt gennem et to-årigt forsknings- og udviklingsprojekt, som har involveret ledelse, medarbejdere og borgere på to sociale tilbud og forskere fra forskellige fagmiljøer. Ledere og medarbejdere har sammen valgt at arbejde med, hvordan de kan understøtte processer, hvor borgere kan udtrykke behov, ønsker og værdier, og hvordan de kan arbejde med udvikling af såvel interne som eksterne sociale netværk. Målet med disseaktiviteter er at understøtte borgerne i at kunne indgå i inkluderende praksisfællesskaber fx gennem arbejds-, kultur- eller fritidsaktiviteter.

KW - Inklusion

KW - politik

KW - sociale tilbud

M3 - Rapport

SN - 978-87-7349-939-9

BT - Bæredygtig Inklusion

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Holm J, Olesen BR, Sørensen H. Bæredygtig Inklusion: Læring fra et forsknings- og udviklingsprojekt. Roskilde: Roskilde Universitet, 2017. 142 s.