Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

NavnResearch Papers / Department of Social Sciences
    Nummer1
    ISSN1399-1396

Jespersen, J. (1999). Bæredygtig energianvendelse og økonomisk vækst: hvad koster det og hvad skal der til? Roskilde: Roskilde Universitet. Research Papers / Department of Social Sciences, Nr. 1
    Jespersen, Jesper. / Bæredygtig energianvendelse og økonomisk vækst : hvad koster det og hvad skal der til?. Roskilde : Roskilde Universitet, 1999. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 1).
    @book{cb3d201052c411db9789000ea68e967b,
    title = "B{\ae}redygtig energianvendelse og {\o}konomisk v{\ae}kst: hvad koster det og hvad skal der til?",
    author = "Jesper Jespersen",
    year = "1999",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Jespersen, J 1999, Bæredygtig energianvendelse og økonomisk vækst: hvad koster det og hvad skal der til? Research Papers / Department of Social Sciences, nr. 1, Roskilde Universitet, Roskilde.

Bæredygtig energianvendelse og økonomisk vækst : hvad koster det og hvad skal der til? / Jespersen, Jesper.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1999.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Bæredygtig energianvendelse og økonomisk vækst

T2 - hvad koster det og hvad skal der til?

AU - Jespersen, Jesper

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Rapport

BT - Bæredygtig energianvendelse og økonomisk vækst

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Jespersen J. Bæredygtig energianvendelse og økonomisk vækst: hvad koster det og hvad skal der til? Roskilde: Roskilde Universitet, 1999. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 1).