Autoboys.dk

ForlagUniversity of Copenhagen, Faculty of Humanities
StatusUdgivet - 2010
Udgivet eksterntJa

Hansen, R. P. (2010). Autoboys.dk: En analyse af maskulinitets- og etnicitetskonstruktioner i skolelivet på mekanikeruddannelsen. University of Copenhagen, Faculty of Humanities.
Hansen, Rasmus Præstmand. / Autoboys.dk : En analyse af maskulinitets- og etnicitetskonstruktioner i skolelivet på mekanikeruddannelsen. University of Copenhagen, Faculty of Humanities, 2010. 199 s.
@phdthesis{c38f84a21f0a47fa9dd50451650232a1,
title = "Autoboys.dk: En analyse af maskulinitets- og etnicitetskonstruktioner i skolelivet p{\aa} mekanikeruddannelsen",
author = "Hansen, {Rasmus Pr{\ae}stmand}",
year = "2010",
publisher = "University of Copenhagen, Faculty of Humanities",

Autoboys.dk : En analyse af maskulinitets- og etnicitetskonstruktioner i skolelivet på mekanikeruddannelsen. / Hansen, Rasmus Præstmand.

University of Copenhagen, Faculty of Humanities, 2010. 199 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Autoboys.dk

T2 - En analyse af maskulinitets- og etnicitetskonstruktioner i skolelivet på mekanikeruddannelsen

AU - Hansen, Rasmus Præstmand

PY - 2010

Y1 - 2010

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Autoboys.dk

PB - University of Copenhagen, Faculty of Humanities

Hansen RP. Autoboys.dk: En analyse af maskulinitets- og etnicitetskonstruktioner i skolelivet på mekanikeruddannelsen. University of Copenhagen, Faculty of Humanities, 2010. 199 s.