Atmosfære er kropslig

  Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  Resumé

  Det er hensigten i artiklen at vise, at begrebet atmosfære, som det er introduceret af den tyske filosof Gernot Böhme, kan fremstilles med udgangspunkt i en fænomenologisk teoridannelse, som understreger, at det væsentlige i dette perspektiv er at diskutere og forstå sammenhængene mellem mennesker og omgivelser og selvfølgelig også sammenhængene mellem mennesker indbyrdes. Det er tit i disse relationer, at atmosfære opstår og udvikles.
  OriginalsprogDansk
  TitelAtmosfære i pædagogisk arbejde
  RedaktørerSøren Dupont, Ulla Liberg
  Antal sider17
  Vol/bind1
  Udgivelses stedKøbenhavn
  ForlagAkademisk Forlag
  Publikationsdato2008
  Sider17-34
  ISBN (Trykt)978-87-500-3984-6
  StatusUdgivet - 2008

  Emneord

  • Krop
  • Atmosfære

  Citer dette

  Dupont, S. (2008). Atmosfære er kropslig. I S. Dupont, & U. Liberg (red.), Atmosfære i pædagogisk arbejde (Bind 1, s. 17-34). København: Akademisk Forlag.
  Dupont, Søren. / Atmosfære er kropslig. Atmosfære i pædagogisk arbejde. red. / Søren Dupont ; Ulla Liberg. Bind 1 København : Akademisk Forlag, 2008. s. 17-34
  @inbook{c34d4fc02ca611dda921000ea68e967b,
  title = "Atmosf{\ae}re er kropslig",
  abstract = "Det er hensigten i artiklen at vise, at begrebet atmosf{\ae}re, som det er introduceret af den tyske filosof Gernot B{\"o}hme, kan fremstilles med udgangspunkt i en f{\ae}nomenologisk teoridannelse, som understreger, at det v{\ae}sentlige i dette perspektiv er at diskutere og forst{\aa} sammenh{\ae}ngene mellem mennesker og omgivelser og selvf{\o}lgelig ogs{\aa} sammenh{\ae}ngene mellem mennesker indbyrdes. Det er tit i disse relationer, at atmosf{\ae}re opst{\aa}r og udvikles.",
  keywords = "Krop, Atmosf{\ae}re, Body, Atmosphere",
  author = "S{\o}ren Dupont",
  year = "2008",
  language = "Dansk",
  isbn = "978-87-500-3984-6",
  volume = "1",
  pages = "17--34",
  editor = "S{\o}ren Dupont and Ulla Liberg",
  booktitle = "Atmosf{\ae}re i p{\ae}dagogisk arbejde",
  publisher = "Akademisk Forlag",

  }

  Dupont, S 2008, Atmosfære er kropslig. i S Dupont & U Liberg (red), Atmosfære i pædagogisk arbejde. bind 1, Akademisk Forlag, København, s. 17-34.

  Atmosfære er kropslig. / Dupont, Søren.

  Atmosfære i pædagogisk arbejde. red. / Søren Dupont; Ulla Liberg. Bind 1 København : Akademisk Forlag, 2008. s. 17-34.

  Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  TY - CHAP

  T1 - Atmosfære er kropslig

  AU - Dupont, Søren

  PY - 2008

  Y1 - 2008

  N2 - Det er hensigten i artiklen at vise, at begrebet atmosfære, som det er introduceret af den tyske filosof Gernot Böhme, kan fremstilles med udgangspunkt i en fænomenologisk teoridannelse, som understreger, at det væsentlige i dette perspektiv er at diskutere og forstå sammenhængene mellem mennesker og omgivelser og selvfølgelig også sammenhængene mellem mennesker indbyrdes. Det er tit i disse relationer, at atmosfære opstår og udvikles.

  AB - Det er hensigten i artiklen at vise, at begrebet atmosfære, som det er introduceret af den tyske filosof Gernot Böhme, kan fremstilles med udgangspunkt i en fænomenologisk teoridannelse, som understreger, at det væsentlige i dette perspektiv er at diskutere og forstå sammenhængene mellem mennesker og omgivelser og selvfølgelig også sammenhængene mellem mennesker indbyrdes. Det er tit i disse relationer, at atmosfære opstår og udvikles.

  KW - Krop

  KW - Atmosfære

  KW - Body

  KW - Atmosphere

  M3 - Bidrag til bog/antologi

  SN - 978-87-500-3984-6

  VL - 1

  SP - 17

  EP - 34

  BT - Atmosfære i pædagogisk arbejde

  A2 - Dupont, Søren

  A2 - Liberg, Ulla

  PB - Akademisk Forlag

  CY - København

  ER -

  Dupont S. Atmosfære er kropslig. I Dupont S, Liberg U, red., Atmosfære i pædagogisk arbejde. Bind 1. København: Akademisk Forlag. 2008. s. 17-34