At stjæle er en politisk-moralsk pligt

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

Der er god grund til arrangere workshops, konferencer og ekskursioner rundt omkring i hele det ganske danske land, så udbydere og efterspørgere af innovative løsninger kan stå ansigt til ansigt med hinanden. Erfaring viser nemlig, at sådan har den ’tavse’ innovationsviden bedst vilkår for at blive spredt.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato25 feb. 2014
StatusUdgivet - 25 feb. 2014

Citer dette

@misc{e4e2e82b359e40a68bccdd698e2f0db9,
title = "At stj{\ae}le er en politisk-moralsk pligt",
abstract = "Der er god grund til arrangere workshops, konferencer og ekskursioner rundt omkring i hele det ganske danske land, s{\aa} udbydere og eftersp{\o}rgere af innovative l{\o}sninger kan st{\aa} ansigt til ansigt med hinanden. Erfaring viser nemlig, at s{\aa}dan har den ’tavse’ innovationsviden bedst vilk{\aa}r for at blive spredt.",
author = "Jacob Torfing",
year = "2014",
month = "2",
day = "25",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

At stjæle er en politisk-moralsk pligt. / Torfing, Jacob.

2014, Blog.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - At stjæle er en politisk-moralsk pligt

AU - Torfing, Jacob

PY - 2014/2/25

Y1 - 2014/2/25

N2 - Der er god grund til arrangere workshops, konferencer og ekskursioner rundt omkring i hele det ganske danske land, så udbydere og efterspørgere af innovative løsninger kan stå ansigt til ansigt med hinanden. Erfaring viser nemlig, at sådan har den ’tavse’ innovationsviden bedst vilkår for at blive spredt.

AB - Der er god grund til arrangere workshops, konferencer og ekskursioner rundt omkring i hele det ganske danske land, så udbydere og efterspørgere af innovative løsninger kan stå ansigt til ansigt med hinanden. Erfaring viser nemlig, at sådan har den ’tavse’ innovationsviden bedst vilkår for at blive spredt.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -