At skabe synergi mellem intuition og intellekt

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelKreativitet i forskning og formidling
    RedaktørerHanne Løngreen, Leif Becker Jensen
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1997
    StatusUdgivet - 1997
    NavnPapirer om faglig formidling
    Nummer45
    ISSN0901-5671

Christrup, H. (1997). At skabe synergi mellem intuition og intellekt. I H. Løngreen, & L. B. Jensen (red.), Kreativitet i forskning og formidling Roskilde: Roskilde Universitet. Papirer om faglig formidling, Nr. 45
    Christrup, Henriette. / At skabe synergi mellem intuition og intellekt. Kreativitet i forskning og formidling. red. / Hanne Løngreen ; Leif Becker Jensen. Roskilde : Roskilde Universitet, 1997. (Papirer om faglig formidling; Nr. 45).
    @inbook{3dacf2d052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "At skabe synergi mellem intuition og intellekt",
    author = "Henriette Christrup",
    year = "1997",
    editor = "Hanne L{\o}ngreen and Jensen, {Leif Becker}",
    booktitle = "Kreativitet i forskning og formidling",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Christrup, H 1997, At skabe synergi mellem intuition og intellekt. i H Løngreen & LB Jensen (red), Kreativitet i forskning og formidling. Roskilde Universitet, Roskilde, Papirer om faglig formidling, nr. 45.

At skabe synergi mellem intuition og intellekt. / Christrup, Henriette.

Kreativitet i forskning og formidling. red. / Hanne Løngreen; Leif Becker Jensen. Roskilde : Roskilde Universitet, 1997. (Papirer om faglig formidling; Nr. 45).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - At skabe synergi mellem intuition og intellekt

AU - Christrup, Henriette

PY - 1997

Y1 - 1997

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Kreativitet i forskning og formidling

A2 - Løngreen, Hanne

A2 - Jensen, Leif Becker

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Christrup H. At skabe synergi mellem intuition og intellekt. I Løngreen H, Jensen LB, red., Kreativitet i forskning og formidling. Roskilde: Roskilde Universitet. 1997. (Papirer om faglig formidling; Nr. 45).