At sagsøge staten

på vej væk fra den traditionelle søgsmålskrav?

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelStaten i forandring : Årsskrift, Retsvidenskabeligt Institut B
RedaktørerHanne Petersen, Henning Koch, Pernille Boye Koch
ForlagDjøf Forlag
Publikationsdato2001
StatusUdgivet - 2001

Koch, P. B. (2001). At sagsøge staten: på vej væk fra den traditionelle søgsmålskrav? I H. Petersen, H. Koch, & P. B. Koch (red.), Staten i forandring: Årsskrift, Retsvidenskabeligt Institut B Djøf Forlag.
Koch, Pernille Boye. / At sagsøge staten : på vej væk fra den traditionelle søgsmålskrav?. Staten i forandring: Årsskrift, Retsvidenskabeligt Institut B. red. / Hanne Petersen ; Henning Koch ; Pernille Boye Koch. Djøf Forlag, 2001.
@inbook{a21478507fb9452ba37a3c75707cd607,
title = "At sags{\o}ge staten: p{\aa} vej v{\ae}k fra den traditionelle s{\o}gsm{\aa}lskrav?",
author = "Koch, {Pernille Boye}",
year = "2001",
editor = "Petersen, {Hanne } and Henning Koch and Koch, {Pernille Boye}",
booktitle = "Staten i forandring",
publisher = "Dj{\o}f Forlag",

Koch, PB 2001, At sagsøge staten: på vej væk fra den traditionelle søgsmålskrav? i H Petersen, H Koch & PB Koch (red), Staten i forandring: Årsskrift, Retsvidenskabeligt Institut B. Djøf Forlag.

At sagsøge staten : på vej væk fra den traditionelle søgsmålskrav? / Koch, Pernille Boye.

Staten i forandring: Årsskrift, Retsvidenskabeligt Institut B. red. / Hanne Petersen; Henning Koch; Pernille Boye Koch. Djøf Forlag, 2001.

TY - CHAP

T1 - At sagsøge staten

T2 - på vej væk fra den traditionelle søgsmålskrav?

AU - Koch, Pernille Boye

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Bidrag til bog/antologi