At hvælve en højere himmel

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelUde af trit? : Forandringer i arbejdsliv og fagforeningsuddannelse
    RedaktørerIda Bering, Jens Christian Nielsen, Finn M. Sommer
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato2000
    StatusUdgivet - 2000

Sommer, F. M. (2000). At hvælve en højere himmel. I I. Bering, J. C. Nielsen, & F. M. Sommer (red.), Ude af trit?: Forandringer i arbejdsliv og fagforeningsuddannelse Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Sommer, Finn M. / At hvælve en højere himmel. Ude af trit?: Forandringer i arbejdsliv og fagforeningsuddannelse. red. / Ida Bering ; Jens Christian Nielsen ; Finn M. Sommer. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2000.
    @inbook{083faee052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "At hv{\ae}lve en h{\o}jere himmel",
    author = "Sommer, {Finn M.}",
    year = "2000",
    editor = "Ida Bering and Nielsen, {Jens Christian} and Sommer, {Finn M.}",
    booktitle = "Ude af trit?",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Sommer, FM 2000, At hvælve en højere himmel. i I Bering, JC Nielsen & FM Sommer (red), Ude af trit?: Forandringer i arbejdsliv og fagforeningsuddannelse. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

At hvælve en højere himmel. / Sommer, Finn M.

Ude af trit?: Forandringer i arbejdsliv og fagforeningsuddannelse. red. / Ida Bering; Jens Christian Nielsen; Finn M. Sommer. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2000.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - At hvælve en højere himmel

AU - Sommer, Finn M.