At håndtere det fremmede

et professionsperspektiv på integrationsprojektet i Høje-Taastupr

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1999
    NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer99
    ISSN1395-6833

Andersen, L. L., Kampmann, J., Broch, T., Gitz-Johansen, T., & Nielsen, M. (1999). At håndtere det fremmede: et professionsperspektiv på integrationsprojektet i Høje-Taastupr. Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 99
    Andersen, Linda Lundgaard ; Kampmann, Jan ; Broch, Tordis ; Gitz-Johansen, Thomas ; Nielsen, Mette. / At håndtere det fremmede : et professionsperspektiv på integrationsprojektet i Høje-Taastupr. Roskilde : Roskilde Universitet, 1999. 92 s. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 99).
    @book{ab479a0052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "At h{\aa}ndtere det fremmede: et professionsperspektiv p{\aa} integrationsprojektet i H{\o}je-Taastupr",
    author = "Andersen, {Linda Lundgaard} and Jan Kampmann and Tordis Broch and Thomas Gitz-Johansen and Mette Nielsen",
    year = "1999",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Andersen, LL, Kampmann, J, Broch, T, Gitz-Johansen, T & Nielsen, M 1999, At håndtere det fremmede: et professionsperspektiv på integrationsprojektet i Høje-Taastupr. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 99, Roskilde Universitet, Roskilde.

At håndtere det fremmede : et professionsperspektiv på integrationsprojektet i Høje-Taastupr. / Andersen, Linda Lundgaard; Kampmann, Jan; Broch, Tordis; Gitz-Johansen, Thomas; Nielsen, Mette.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - At håndtere det fremmede

T2 - et professionsperspektiv på integrationsprojektet i Høje-Taastupr

AU - Andersen, Linda Lundgaard

AU - Kampmann, Jan

AU - Broch, Tordis

AU - Gitz-Johansen, Thomas

AU - Nielsen, Mette

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Rapport

BT - At håndtere det fremmede

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Andersen LL, Kampmann J, Broch T, Gitz-Johansen T, Nielsen M. At håndtere det fremmede: et professionsperspektiv på integrationsprojektet i Høje-Taastupr. Roskilde: Roskilde Universitet, 1999. 92 s. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 99).