At gøre en forskel

• tosprogede elever
    • integration

@book{bc1fc710c74d11dbbd5f000ea68e967b,
    title = "At g{\o}re en forskel: Rapport nr. 2 over erfaringer med ”Initiativer med s{\ae}rligt fokus p{\aa} integration af flygtninge og indvandrere m.fl. i EUD og AMU”",
    abstract = "Rapporten, der er en opf{\o}lgning p{\aa} rapporten {"}...n{\aa}r man ikke kender historien{"} indeholder en evaluering af erfaringer med s{\ae}rlige initiativer p{\aa} erhvervsskoler til fastholdelse af unge tosprogede og praktisk orienterede unge i erhvervsuddannelser.",
    keywords = "erhvervsuddannelse, tosprogede elever, integration, vocational education/training, bilingual students, integration",
    author = "Pedersen, {Michael Svendsen} and Morten Smistrup and Annegrethe Ahrenkiel and Larsen, {Kirsten Trads}",
    year = "2006",
    publisher = "Roskilde Universitet",

TY - RPRT

T1 - At gøre en forskel

T2 - Rapport nr. 2 over erfaringer med ”Initiativer med særligt fokus på integration af flygtninge og indvandrere m.fl. i EUD og AMU”

AU - Pedersen, Michael Svendsen

AU - Smistrup, Morten

AU - Ahrenkiel, Annegrethe

AU - Larsen, Kirsten Trads

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - Rapporten, der er en opfølgning på rapporten "...når man ikke kender historien" indeholder en evaluering af erfaringer med særlige initiativer på erhvervsskoler til fastholdelse af unge tosprogede og praktisk orienterede unge i erhvervsuddannelser.

AB - Rapporten, der er en opfølgning på rapporten "...når man ikke kender historien" indeholder en evaluering af erfaringer med særlige initiativer på erhvervsskoler til fastholdelse af unge tosprogede og praktisk orienterede unge i erhvervsuddannelser.

KW - erhvervsuddannelse

KW - tosprogede elever