At gøre en forskel

Rapport nr. 2 over erfaringer med ”Initiativer med særligt fokus på integration af flygtninge og indvandrere m.fl. i EUD og AMU”

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

  Resumé

  Rapporten, der er en opfølgning på rapporten "...når man ikke kender historien" indeholder en evaluering af erfaringer med særlige initiativer på erhvervsskoler til fastholdelse af unge tosprogede og praktisk orienterede unge i erhvervsuddannelser.
  OriginalsprogDansk
  Udgivelses stedRoskilde
  ForlagRoskilde Universitet
  Antal sider135
  ISBN (Elektronisk)87-7349-677-4
  StatusUdgivet - 2006

  Emneord

  • erhvervsuddannelse
  • tosprogede elever
  • integration

  Citer dette

  @book{bc1fc710c74d11dbbd5f000ea68e967b,
  title = "At g{\o}re en forskel: Rapport nr. 2 over erfaringer med ”Initiativer med s{\ae}rligt fokus p{\aa} integration af flygtninge og indvandrere m.fl. i EUD og AMU”",
  abstract = "Rapporten, der er en opf{\o}lgning p{\aa} rapporten {"}...n{\aa}r man ikke kender historien{"} indeholder en evaluering af erfaringer med s{\ae}rlige initiativer p{\aa} erhvervsskoler til fastholdelse af unge tosprogede og praktisk orienterede unge i erhvervsuddannelser.",
  keywords = "erhvervsuddannelse, tosprogede elever, integration, vocational education/training, bilingual students, integration",
  author = "Pedersen, {Michael Svendsen} and Morten Smistrup and Annegrethe Ahrenkiel and Larsen, {Kirsten Trads}",
  year = "2006",
  language = "Dansk",
  publisher = "Roskilde Universitet",

  }

  TY - RPRT

  T1 - At gøre en forskel

  T2 - Rapport nr. 2 over erfaringer med ”Initiativer med særligt fokus på integration af flygtninge og indvandrere m.fl. i EUD og AMU”

  AU - Pedersen, Michael Svendsen

  AU - Smistrup, Morten

  AU - Ahrenkiel, Annegrethe

  AU - Larsen, Kirsten Trads

  PY - 2006

  Y1 - 2006

  N2 - Rapporten, der er en opfølgning på rapporten "...når man ikke kender historien" indeholder en evaluering af erfaringer med særlige initiativer på erhvervsskoler til fastholdelse af unge tosprogede og praktisk orienterede unge i erhvervsuddannelser.

  AB - Rapporten, der er en opfølgning på rapporten "...når man ikke kender historien" indeholder en evaluering af erfaringer med særlige initiativer på erhvervsskoler til fastholdelse af unge tosprogede og praktisk orienterede unge i erhvervsuddannelser.

  KW - erhvervsuddannelse

  KW - tosprogede elever

  KW - integration

  KW - vocational education/training

  KW - bilingual students

  KW - integration

  M3 - Rapport

  BT - At gøre en forskel

  PB - Roskilde Universitet

  CY - Roskilde

  ER -