Anders Esmark

NavnPh.d.-serien / Institut for Statskundskab
    Nummer4
    Vol/bind2002

Esmark, A. (2002). At forvalte Europa: den dankse centraladministrations omstilling til det europæiske samarbejde. Kbh.: Københavns Universitet. Ph.d.-serien / Institut for Statskundskab, Nr. 4, Bind. 2002
    Esmark, Anders. / At forvalte Europa : den dankse centraladministrations omstilling til det europæiske samarbejde. Kbh. : Københavns Universitet, 2002. (Ph.d.-serien / Institut for Statskundskab; Nr. 4, Bind 2002).
    @phdthesis{c89a3aa052c411db9789000ea68e967b,
    title = "At forvalte Europa: den dankse centraladministrations omstilling til det europ{\ae}iske samarbejde",
    author = "Anders Esmark",
    year = "2002",
    publisher = "K{\o}benhavns Universitet",

Esmark, A 2002, At forvalte Europa: den dankse centraladministrations omstilling til det europæiske samarbejde. Ph.d.-serien / Institut for Statskundskab, nr. 4, bind 2002, Københavns Universitet, Kbh.

At forvalte Europa : den dankse centraladministrations omstilling til det europæiske samarbejde. / Esmark, Anders.

Kbh. : Københavns Universitet, 2002.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - At forvalte Europa

T2 - den dankse centraladministrations omstilling til det europæiske samarbejde

AU - Esmark, Anders

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - At forvalte Europa

PB - Københavns Universitet

CY - Kbh.

Esmark A. At forvalte Europa: den dankse centraladministrations omstilling til det europæiske samarbejde. Kbh.: Københavns Universitet, 2002. (Ph.d.-serien / Institut for Statskundskab; Nr. 4, Bind 2002).