At formidle historie: vilkår, kendetegn, formål

Claus Bryld, Anette Elisabeth Warring, Lene Floris, Lars Handesten, Karl-Johann Hemmersam, Bernard Eric Jensen, Carsten Tage Nielsen, Marianne Poulsen, Anne Birgitte Richard, Søren Schou, Annette Wasström, Torben Weinreich

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    ISBN (Trykt)87-7867-051-9
    StatusUdgivet - 1999
    NavnHistorieformidling
    Nummer11

Bryld, C., Warring, A. E., Floris, L., Handesten, L., Hemmersam, K-J., Jensen, B. E., ... Weinreich, T. (1999). At formidle historie: vilkår, kendetegn, formål. Roskilde: Roskilde Universitetsforlag. Historieformidling, Nr. 11
    Bryld, Claus ; Warring, Anette Elisabeth ; Floris, Lene ; Handesten, Lars ; Hemmersam, Karl-Johann ; Jensen, Bernard Eric ; Nielsen, Carsten Tage ; Poulsen, Marianne ; Richard, Anne Birgitte ; Schou, Søren ; Wasström, Annette ; Weinreich, Torben. / At formidle historie : vilkår, kendetegn, formål. Roskilde : Roskilde Universitetsforlag, 1999. 234 s. (Historieformidling; Nr. 11).
    @book{1981d86052c011dba4bc000ea68e967b,
    title = "At formidle historie: vilk{\aa}r, kendetegn, form{\aa}l",
    author = "Claus Bryld and Warring, {Anette Elisabeth} and Lene Floris and Lars Handesten and Karl-Johann Hemmersam and Jensen, {Bernard Eric} and Nielsen, {Carsten Tage} and Marianne Poulsen and Richard, {Anne Birgitte} and S{\o}ren Schou and Annette Wasstr{\"o}m and Torben Weinreich",
    year = "1999",
    isbn = "87-7867-051-9",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Bryld, C, Warring, AE, Floris, L, Handesten, L, Hemmersam, K-J, Jensen, BE, Nielsen, CT, Poulsen, M, Richard, AB, Schou, S, Wasström, A & Weinreich, T 1999, At formidle historie: vilkår, kendetegn, formål. Historieformidling, nr. 11, Roskilde Universitetsforlag, Roskilde.

At formidle historie : vilkår, kendetegn, formål. / Bryld, Claus; Warring, Anette Elisabeth; Floris, Lene; Handesten, Lars; Hemmersam, Karl-Johann; Jensen, Bernard Eric; Nielsen, Carsten Tage; Poulsen, Marianne; Richard, Anne Birgitte; Schou, Søren; Wasström, Annette; Weinreich, Torben.

Roskilde : Roskilde Universitetsforlag, 1999. 234 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

BT - At formidle historie

PB - Roskilde Universitetsforlag

CY - Roskilde

Bryld C, Warring AE, Floris L, Handesten L, Hemmersam K-J, Jensen BE et al. At formidle historie: vilkår, kendetegn, formål. Roskilde: Roskilde Universitetsforlag, 1999. 234 s. (Historieformidling; Nr. 11).