Assessing tolerance in everyday school Life

Tore Vincents Olsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    ForlagEuropean University Institute Robert Schuman Centre for Advanced Studies
    StatusUdgivet - 2013

Olsen, T. V. (2013). Assessing tolerance in everyday school Life. European University Institute Robert Schuman Centre for Advanced Studies.
    Olsen, Tore Vincents. / Assessing tolerance in everyday school Life. European University Institute Robert Schuman Centre for Advanced Studies, 2013. 39 s.
    @book{b8a04647b5044c7a91abcaaf41a37a82,
    title = "Assessing tolerance in everyday school Life",
    author = "Olsen, {Tore Vincents}",
    year = "2013",
    language = "English",
    publisher = "European University Institute Robert Schuman Centre for Advanced Studies",
    address = "Italy",

Olsen, TV 2013, Assessing tolerance in everyday school Life. European University Institute Robert Schuman Centre for Advanced Studies.

Assessing tolerance in everyday school Life. / Olsen, Tore Vincents.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Assessing tolerance in everyday school Life

AU - Olsen, Tore Vincents

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Report

BT - Assessing tolerance in everyday school Life

PB - European University Institute Robert Schuman Centre for Advanced Studies

Olsen TV. Assessing tolerance in everyday school Life. European University Institute Robert Schuman Centre for Advanced Studies, 2013. 39 s.