Assessing the Ecological Footprint - A look at the WFF's Living Planet Report

ISBN (Trykt)87-7992-002-0
StatusUdgivet - 2002
Udgivet eksterntJa

Rubin, O., Egense Jørgensen, A., Vigsøe, D., & Kristoffersen, A. (2002). Assessing the Ecological Footprint - A look at the WFF's Living Planet Report. Danish Environmental Assesment Institute.
Rubin, Olivier ; Egense Jørgensen, Andreas ; Vigsøe, Dorte ; Kristoffersen, Anders. / Assessing the Ecological Footprint - A look at the WFF's Living Planet Report. Danish Environmental Assesment Institute, 2002. 43 s.
@book{87ce3810930611df9349000ea68e967b,
title = "Assessing the Ecological Footprint - A look at the WFF's Living Planet Report",
author = "Olivier Rubin and {Egense J{\o}rgensen}, Andreas and Dorte Vigs{\o}e and Anders Kristoffersen",
year = "2002",
language = "English",
isbn = "87-7992-002-0",

Rubin, O, Egense Jørgensen, A, Vigsøe, D & Kristoffersen, A 2002, Assessing the Ecological Footprint - A look at the WFF's Living Planet Report. Danish Environmental Assesment Institute.

Assessing the Ecological Footprint - A look at the WFF's Living Planet Report. / Rubin, Olivier; Egense Jørgensen, Andreas; Vigsøe, Dorte; Kristoffersen, Anders.

Danish Environmental Assesment Institute, 2002. 43 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivningpeer review

TY - RPRT

T1 - Assessing the Ecological Footprint - A look at the WFF's Living Planet Report

AU - Rubin, Olivier

AU - Egense Jørgensen, Andreas

AU - Vigsøe, Dorte

AU - Kristoffersen, Anders

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Report

SN - 87-7992-002-0

BT - Assessing the Ecological Footprint - A look at the WFF's Living Planet Report

CY - Danish Environmental Assesment Institute

Rubin O, Egense Jørgensen A, Vigsøe D, Kristoffersen A. Assessing the Ecological Footprint - A look at the WFF's Living Planet Report. Danish Environmental Assesment Institute, 2002. 43 s.