Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

Resumé

OriginalsprogEngelsk
Titel30th Anniversary Conference of theAssociation for the Study ofAustralian Literature : Australian Literature in a Global World 29th June - 2nd July 2008 University of Wollongong, Function Centre
ForlagUniversity of Wollongong
Publikationsdato2008
Sider38
StatusUdgivet - 2008
BegivenhedAustralian Literature in a Global World - Wollongong, Australien
Varighed: 30 jun. 200830 jun. 2008
Konferencens nummer: 30.

Konference

KonferenceAustralian Literature in a Global World
Nummer30.
LandAustralien
ByWollongong
Periode30/06/200830/06/2008
Andetresearching and teaching Australian Studies in Europe

• australske studier
  • asiatisk-australske studier
  • national identitet
  • kulturel identitet

Jensen, L. (2008). Asian Australian Studies: Broadening or challenging Australian Studies, or both? I 30th Anniversary Conference of theAssociation for the Study ofAustralian Literature: Australian Literature in a Global World 29th June - 2nd July 2008 University of Wollongong, Function Centre (s. 38). University of Wollongong.
Jensen, Lars. / Asian Australian Studies : Broadening or challenging Australian Studies, or both?. 30th Anniversary Conference of theAssociation for the Study ofAustralian Literature: Australian Literature in a Global World 29th June - 2nd July 2008 University of Wollongong, Function Centre. University of Wollongong, 2008. s. 38
@inbook{779f2ca0e31d11ddbbbe000ea68e967b,
title = "Asian Australian Studies: Broadening or challenging Australian Studies, or both?",
abstract = "abstrakt til konferencepaper, der diskuterer forholdet mellem ASAL, der i mange {\aa}r har tegnet australske studier med hovedv{\ae}gten p{\aa} litteraturstudier, og AASRN, der repr{\ae}senterer asiatisk-australske studier. AASRN er langt mere popul{\ae}rkulturelt, cultural studies, og tv{\ae}rdisciplin{\ae}rt orienteret, ud over det arbejder inden for en problematik, der stiller sp{\o}rgsm{\aa}lstegn ved givne definitioner af australsk national identitet.",
keywords = "australske studier, asiatisk-australske studier, national identitet, kulturel identitet, Australian Studies, Asian Australian Studies, national identity, cultural identity",
author = "Lars Jensen",
year = "2008",
language = "English",
pages = "38",
booktitle = "30th Anniversary Conference of theAssociation for the Study ofAustralian Literature",
publisher = "University of Wollongong",
address = "Australia",

Jensen, L 2008, Asian Australian Studies: Broadening or challenging Australian Studies, or both? i 30th Anniversary Conference of theAssociation for the Study ofAustralian Literature: Australian Literature in a Global World 29th June - 2nd July 2008 University of Wollongong, Function Centre. University of Wollongong, s. 38, Australian Literature in a Global World, Wollongong, Australien, 30/06/2008.

Asian Australian Studies : Broadening or challenging Australian Studies, or both? / Jensen, Lars.

30th Anniversary Conference of theAssociation for the Study ofAustralian Literature: Australian Literature in a Global World 29th June - 2nd July 2008 University of Wollongong, Function Centre. University of Wollongong, 2008. s. 38.

TY - ABST

T1 - Asian Australian Studies

T2 - Broadening or challenging Australian Studies, or both?

AU - Jensen, Lars

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - abstrakt til konferencepaper, der diskuterer forholdet mellem ASAL, der i mange år har tegnet australske studier med hovedvægten på litteraturstudier, og AASRN, der repræsenterer asiatisk-australske studier. AASRN er langt mere populærkulturelt, cultural studies, og tværdisciplinært orienteret, ud over det arbejder inden for en problematik, der stiller spørgsmålstegn ved givne definitioner af australsk national identitet.

AB - abstrakt til konferencepaper, der diskuterer forholdet mellem ASAL, der i mange år har tegnet australske studier med hovedvægten på litteraturstudier, og AASRN, der repræsenterer asiatisk-australske studier. AASRN er langt mere populærkulturelt, cultural studies, og tværdisciplinært orienteret, ud over det arbejder inden for en problematik, der stiller spørgsmålstegn ved givne definitioner af australsk national identitet.

KW - australske studier

KW - asiatisk-australske studier

KW - national identitet

KW - kulturel identitet