Arthur Schnitzlers Briefe nach Dänemark

NavnSmåskrifter fra CØNK
Nummer19
ISSN1600-9509

Wucherpfennig, W. (red.), Bang, K. (red.), & Pinkert, E-U. (2006). Arthur Schnitzlers Briefe nach Dänemark. Roskilde Universitetscenter: Roskilde Universitet. Småskrifter fra CØNK, Nr. 19
Wucherpfennig, Wolf (Redaktør) ; Bang, Karin (Redaktør) ; Pinkert, Ernst-Ullrich. / Arthur Schnitzlers Briefe nach Dänemark. Roskilde Universitetscenter : Roskilde Universitet, 2006. 28 s. (Småskrifter fra CØNK; Nr. 19).
@book{0a531ad0b48911dca32f000ea68e967b,
title = "Arthur Schnitzlers Briefe nach D{\"a}nemark",
author = "Ernst-Ullrich Pinkert",
editor = "Wolf Wucherpfennig and Karin Bang",
year = "2006",
language = "Tysk",
publisher = "Roskilde Universitet",

Wucherpfennig, W (red.), Bang, K (red.) & Pinkert, E-U 2006, Arthur Schnitzlers Briefe nach Dänemark. Småskrifter fra CØNK, nr. 19, Roskilde Universitet, Roskilde Universitetscenter.

Arthur Schnitzlers Briefe nach Dänemark. / Wucherpfennig, Wolf (Redaktør); Bang, Karin (Redaktør); Pinkert, Ernst-Ullrich.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

TY - BOOK

T1 - Arthur Schnitzlers Briefe nach Dänemark

AU - Pinkert, Ernst-Ullrich

A2 - Wucherpfennig, Wolf

A2 - Bang, Karin

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Antologi

BT - Arthur Schnitzlers Briefe nach Dänemark

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde Universitetscenter

Wucherpfennig W, (ed.), Bang K, (ed.), Pinkert E-U. Arthur Schnitzlers Briefe nach Dänemark. Roskilde Universitetscenter: Roskilde Universitet, 2006. 28 s. (Småskrifter fra CØNK; Nr. 19).