Niels Munch Kofoed, J. F. Rasmussen, T. Rasmussen

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1997

Kofoed, N. M., Rasmussen, J. F., & Rasmussen, T. (1997). Arbejdspladsvurdering i Roskilde amt: lokale erfaringer fra 11 private virksomheder. Roskilde: Roskilde Universitet.
    Kofoed, Niels Munch ; Rasmussen, J. F. ; Rasmussen, T. / Arbejdspladsvurdering i Roskilde amt : lokale erfaringer fra 11 private virksomheder. Roskilde : Roskilde Universitet, 1997.
    @book{d950f13052cf11db8236000ea68e967b,
    title = "Arbejdspladsvurdering i Roskilde amt: lokale erfaringer fra 11 private virksomheder",
    author = "Kofoed, {Niels Munch} and Rasmussen, {J. F.} and T. Rasmussen",
    year = "1997",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Kofoed, NM, Rasmussen, JF & Rasmussen, T 1997, Arbejdspladsvurdering i Roskilde amt: lokale erfaringer fra 11 private virksomheder. Roskilde Universitet, Roskilde.

Arbejdspladsvurdering i Roskilde amt : lokale erfaringer fra 11 private virksomheder. / Kofoed, Niels Munch; Rasmussen, J. F.; Rasmussen, T.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1997.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Arbejdspladsvurdering i Roskilde amt

T2 - lokale erfaringer fra 11 private virksomheder

AU - Kofoed, Niels Munch

AU - Rasmussen, J. F.

AU - Rasmussen, T.

PY - 1997

Y1 - 1997

M3 - Bog

BT - Arbejdspladsvurdering i Roskilde amt

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Kofoed NM, Rasmussen JF, Rasmussen T. Arbejdspladsvurdering i Roskilde amt: lokale erfaringer fra 11 private virksomheder. Roskilde: Roskilde Universitet, 1997.