Arbejdet er guld værd - er gulder arbejdet værd?

en analyse af arbejdet i ghanesiske minebyer

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1995
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport
    Nummer109
    ISSN1395-1904

Buciek, K. (1995). Arbejdet er guld værd - er gulder arbejdet værd? en analyse af arbejdet i ghanesiske minebyer. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport, Nr. 109
    Buciek, Keld. / Arbejdet er guld værd - er gulder arbejdet værd? en analyse af arbejdet i ghanesiske minebyer. Roskilde : Roskilde Universitet, 1995. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport; Nr. 109).
    @book{21593f1052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Arbejdet er guld v{\ae}rd - er gulder arbejdet v{\ae}rd?: en analyse af arbejdet i ghanesiske minebyer",
    author = "Keld Buciek",
    year = "1995",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Buciek, K 1995, Arbejdet er guld værd - er gulder arbejdet værd? en analyse af arbejdet i ghanesiske minebyer. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport, nr. 109, Roskilde Universitet, Roskilde.

Arbejdet er guld værd - er gulder arbejdet værd? en analyse af arbejdet i ghanesiske minebyer. / Buciek, Keld.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Arbejdet er guld værd - er gulder arbejdet værd?

T2 - en analyse af arbejdet i ghanesiske minebyer

AU - Buciek, Keld

PY - 1995

Y1 - 1995

M3 - Rapport

BT - Arbejdet er guld værd - er gulder arbejdet værd?

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Buciek K. Arbejdet er guld værd - er gulder arbejdet værd? en analyse af arbejdet i ghanesiske minebyer. Roskilde: Roskilde Universitet, 1995. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport; Nr. 109).