"Arbejde og subjektivitet" i dag

Temaets status og aktualitet

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelArbejde og subjektivitet : en antologi om arbejde, køn og erfaring
    RedaktørerBirger Steen Nielsen, Kirsten Larsen, Henning Salling Olesen, Kirsten Weber
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1994
    Sider9-33
    ISBN (Trykt)87-7349-252-3
    StatusUdgivet - 1994
    NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer26
    ISSN0905-8109

Nielsen, B. S., Larsen, K. T., Olesen, H. S., & Weber, K. (1994). "Arbejde og subjektivitet" i dag: Temaets status og aktualitet. I B. S. Nielsen, K. Larsen, H. S. Olesen, & K. Weber (red.), Arbejde og subjektivitet: en antologi om arbejde, køn og erfaring (s. 9-33). Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 26
    Nielsen, Birger Steen ; Larsen, Kirsten Trads ; Olesen, Henning Salling ; Weber, Kirsten. / "Arbejde og subjektivitet" i dag : Temaets status og aktualitet. Arbejde og subjektivitet: en antologi om arbejde, køn og erfaring. red. / Birger Steen Nielsen ; Kirsten Larsen ; Henning Salling Olesen ; Kirsten Weber. Roskilde : Roskilde Universitet, 1994. s. 9-33 (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 26).
    @inbook{8107ad4052af11dbae81000ea68e967b,
    title = "{"}Arbejde og subjektivitet{"} i dag: Temaets status og aktualitet",
    author = "Nielsen, {Birger Steen} and Larsen, {Kirsten Trads} and Olesen, {Henning Salling} and Kirsten Weber",
    year = "1994",
    isbn = "87-7349-252-3",
    pages = "9--33",
    editor = "Nielsen, {Birger Steen} and Kirsten Larsen and Olesen, {Henning Salling} and Kirsten Weber",
    booktitle = "Arbejde og subjektivitet",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Nielsen, BS, Larsen, KT, Olesen, HS & Weber, K 1994, "Arbejde og subjektivitet" i dag: Temaets status og aktualitet. i BS Nielsen, K Larsen, HS Olesen & K Weber (red), Arbejde og subjektivitet: en antologi om arbejde, køn og erfaring. Roskilde Universitet, Roskilde, Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 26, s. 9-33.

"Arbejde og subjektivitet" i dag : Temaets status og aktualitet. / Nielsen, Birger Steen; Larsen, Kirsten Trads; Olesen, Henning Salling; Weber, Kirsten.

Arbejde og subjektivitet: en antologi om arbejde, køn og erfaring. red. / Birger Steen Nielsen; Kirsten Larsen; Henning Salling Olesen; Kirsten Weber. Roskilde : Roskilde Universitet, 1994. s. 9-33 (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 26).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

A2 - Weber, Kirsten

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Nielsen BS, Larsen KT, Olesen HS, Weber K. "Arbejde og subjektivitet" i dag: Temaets status og aktualitet. I Nielsen BS, Larsen K, Olesen HS, Weber K, red., Arbejde og subjektivitet: en antologi om arbejde, køn og erfaring. Roskilde: Roskilde Universitet. 1994. s. 9-33. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 26).