Arbejde og subjektivitet

- en antologi om arbejde, køn og erfaring

Birger Steen Nielsen (Redaktør), Kirsten Trads Larsen (Redaktør), Henning Salling Olesen (Redaktør), Kirsten Weber (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Udgave1.
    ISBN (Trykt)87-7349-252-3
    StatusUdgivet - 1994
    NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer26
    ISSN0905-8109

Nielsen, B. S., Larsen, K. T., Olesen, H. S., & Weber, K. (red.) (1994). Arbejde og subjektivitet: - en antologi om arbejde, køn og erfaring. (1. udg.) Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 26
    Nielsen, Birger Steen (Redaktør) ; Larsen, Kirsten Trads (Redaktør) ; Olesen, Henning Salling (Redaktør) ; Weber, Kirsten (Redaktør). / Arbejde og subjektivitet : - en antologi om arbejde, køn og erfaring. 1. udg. Roskilde : Roskilde Universitet, 1994. 294 s. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 26).
    @book{77b18a4052af11dbae81000ea68e967b,
    title = "Arbejde og subjektivitet: - en antologi om arbejde, k{\o}n og erfaring",
    editor = "Nielsen, {Birger Steen} and Larsen, {Kirsten Trads} and Olesen, {Henning Salling} and Kirsten Weber",
    year = "1994",
    isbn = "87-7349-252-3",
    publisher = "Roskilde Universitet",
    edition = "1.",

Nielsen, BS, Larsen, KT, Olesen, HS & Weber, K (red) 1994, Arbejde og subjektivitet: - en antologi om arbejde, køn og erfaring. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 26, 1. udg, Roskilde Universitet, Roskilde.

Arbejde og subjektivitet : - en antologi om arbejde, køn og erfaring. / Nielsen, Birger Steen (Redaktør); Larsen, Kirsten Trads (Redaktør); Olesen, Henning Salling (Redaktør); Weber, Kirsten (Redaktør).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

TY - BOOK

T1 - Arbejde og subjektivitet

T2 - - en antologi om arbejde, køn og erfaring

A2 - Nielsen, Birger Steen

A2 - Larsen, Kirsten Trads

A2 - Olesen, Henning Salling

A2 - Weber, Kirsten

PY - 1994

Y1 - 1994

M3 - Antologi

SN - 87-7349-252-3

BT - Arbejde og subjektivitet

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Nielsen BS, (ed.), Larsen KT, (ed.), Olesen HS, (ed.), Weber K, (ed.). Arbejde og subjektivitet: - en antologi om arbejde, køn og erfaring. 1. udg. Roskilde: Roskilde Universitet, 1994. 294 s. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 26).