Arbeid og Språk

et samspill

Bidragets oversatte titel: Arbejde og sprog: et samspil

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Resumé

OriginalsprogNorsk
Udgivelses stedOslo, Norge
ForlagKompetanse Norge
ISBN (Elektronisk)978-82-7724-318-4
StatusUdgivet - mar. 2018

• Arbejdsrettet andetsprog
  • Kommunikativ tilgang
  • Sociokulturel tilgang
  • Biografisk tilgang

Pedersen, M. S. (2018). Arbeid og Språk: et samspill. Oslo, Norge: Kompetanse Norge.
Pedersen, Michael Svendsen . / Arbeid og Språk : et samspill. Oslo, Norge : Kompetanse Norge, 2018. 32 s.
@book{d9b979d655364c1b9d9eb4b55c53c466,
title = "Arbeid og Spr{\aa}k: et samspill",
abstract = "Introduktion til undervisning i arbejdsrettet/besk{\ae}ftigelsesrettet andetsprog. Der pr{\ae}senteres til tilgange: En kommunikativ, en sociokulturel og en biografisk, og der gives didaktiske eksempler p{\aa} anvendelse af hver af de tre tilgange.",
keywords = "Arbejdsrettet andetsprog, Kommunikativ tilgang, Sociokulturel tilgang, Biografisk tilgang",
author = "Pedersen, {Michael Svendsen}",
year = "2018",
month = "3",
language = "Norsk",
publisher = "Kompetanse Norge",

Pedersen, MS 2018, Arbeid og Språk: et samspill. Kompetanse Norge, Oslo, Norge.

Arbeid og Språk : et samspill. / Pedersen, Michael Svendsen .

Oslo, Norge : Kompetanse Norge, 2018. 32 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Arbeid og Språk

T2 - et samspill

AU - Pedersen, Michael Svendsen

PY - 2018/3

Y1 - 2018/3

N2 - Introduktion til undervisning i arbejdsrettet/beskæftigelsesrettet andetsprog. Der præsenteres til tilgange: En kommunikativ, en sociokulturel og en biografisk, og der gives didaktiske eksempler på anvendelse af hver af de tre tilgange.

AB - Introduktion til undervisning i arbejdsrettet/beskæftigelsesrettet andetsprog. Der præsenteres til tilgange: En kommunikativ, en sociokulturel og en biografisk, og der gives didaktiske eksempler på anvendelse af hver af de tre tilgange.

KW - Arbejdsrettet andetsprog

KW - Kommunikativ tilgang

KW - Sociokulturel tilgang

KW - Biografisk tilgang

M3 - Rapport

BT - Arbeid og Språk

PB - Kompetanse Norge

CY - Oslo, Norge

Pedersen MS. Arbeid og Språk: et samspill. Oslo, Norge: Kompetanse Norge, 2018. 32 s.