Anti

begreberne antikommunisme - antisemitisme og deres historie

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitetsbibliotek
    StatusUdgivet - 2003
    NavnSkriftserie fra Roskilde Universitetsbibliotek
    Nummer41
    ISSN0105-564x

Thing, M. (2003). Anti: begreberne antikommunisme - antisemitisme og deres historie. Roskilde: Roskilde Universitetsbibliotek. Skriftserie fra Roskilde Universitetsbibliotek, Nr. 41
    Thing, Morten. / Anti : begreberne antikommunisme - antisemitisme og deres historie. Roskilde : Roskilde Universitetsbibliotek, 2003. 92 s. (Skriftserie fra Roskilde Universitetsbibliotek; Nr. 41).
    @book{b440875055cf11da99c9000ea68e967b,
    title = "Anti: begreberne antikommunisme - antisemitisme og deres historie",
    author = "Morten Thing",
    year = "2003",
    publisher = "Roskilde Universitetsbibliotek",

Thing, M 2003, Anti: begreberne antikommunisme - antisemitisme og deres historie. Skriftserie fra Roskilde Universitetsbibliotek, nr. 41, Roskilde Universitetsbibliotek, Roskilde.

Anti : begreberne antikommunisme - antisemitisme og deres historie. / Thing, Morten.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Anti

T2 - begreberne antikommunisme - antisemitisme og deres historie

AU - Thing, Morten

PY - 2003

Y1 - 2003

M3 - Rapport

BT - Anti

PB - Roskilde Universitetsbibliotek

CY - Roskilde

Thing M. Anti: begreberne antikommunisme - antisemitisme og deres historie. Roskilde: Roskilde Universitetsbibliotek, 2003. 92 s. (Skriftserie fra Roskilde Universitetsbibliotek; Nr. 41).