Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

En præsentation af hvordan A.G. Baumgarten udviklede begrebet om "sensitiv viden" i forbindelse med udviklingen af æstetik-begrebet – og en diskussion af hvordan dette ny vidensbegreb kan bruges i forbindelse med diskussionen om kunstfaglig forskning.
OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedBergen, Norge
ForlagKunsthøgskolen i Bergen
Vol/bind1
StatusUdgivet - 2006
NavnSensuous Knowledge
Nummer1
ISSN1890-2154

Bibliografisk note

Første hefte i en nystartet serie af korte tekster inden for området "kunstfaglig forskning".

• A.G. Baumgarten, sensitiv viden, æstetik

Kjørup, S. (2006). Another Way of Knowing: Baumgarten, Aesthetics, and the Concept of Sensuous Cognition. Bergen, Norge: Kunsthøgskolen i Bergen. Sensuous Knowledge, Nr. 1
Kjørup, Søren. / Another Way of Knowing : Baumgarten, Aesthetics, and the Concept of Sensuous Cognition. Bergen, Norge : Kunsthøgskolen i Bergen, 2006. 21 s. (Sensuous Knowledge; Nr. 1).
@book{20e88690b07a11dbb62d000ea68e967b,
title = "Another Way of Knowing: Baumgarten, Aesthetics, and the Concept of Sensuous Cognition",
abstract = "A presentation of the way in which A.G. Baumgarten created the concept of {"}sensuous knowledge{"} on his way to the concept of aesthetics – and a discussion of the use of this concept of knowledge in connection with research in and through the arts.",
keywords = "A.G. Baumgarten, sensitiv viden, {\ae}stetik, A.G. Baumgarten, aesthetics, sensuous knowledge",
author = "S{\o}ren Kj{\o}rup",
note = "The first issue in a new series of short texts from the field of research in and through the arts.",
year = "2006",
language = "English",
volume = "1",
publisher = "Kunsth{\o}gskolen i Bergen",
address = "Norway",

Kjørup, S 2006, Another Way of Knowing: Baumgarten, Aesthetics, and the Concept of Sensuous Cognition. Sensuous Knowledge, nr. 1, bind 1, Kunsthøgskolen i Bergen, Bergen, Norge.

Another Way of Knowing : Baumgarten, Aesthetics, and the Concept of Sensuous Cognition. / Kjørup, Søren.

Bergen, Norge : Kunsthøgskolen i Bergen, 2006. 21 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Another Way of Knowing

T2 - Baumgarten, Aesthetics, and the Concept of Sensuous Cognition

AU - Kjørup, Søren

N1 - The first issue in a new series of short texts from the field of research in and through the arts.

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - A presentation of the way in which A.G. Baumgarten created the concept of "sensuous knowledge" on his way to the concept of aesthetics – and a discussion of the use of this concept of knowledge in connection with research in and through the arts.

AB - A presentation of the way in which A.G. Baumgarten created the concept of "sensuous knowledge" on his way to the concept of aesthetics – and a discussion of the use of this concept of knowledge in connection with research in and through the arts.

KW - A.G. Baumgarten, sensitiv viden, æstetik

KW - A.G. Baumgarten, aesthetics, sensuous knowledge

M3 - Report

VL - 1

BT - Another Way of Knowing

PB - Kunsthøgskolen i Bergen

CY - Bergen, Norge

Kjørup S. Another Way of Knowing: Baumgarten, Aesthetics, and the Concept of Sensuous Cognition. Bergen, Norge: Kunsthøgskolen i Bergen, 2006. 21 s. (Sensuous Knowledge; Nr. 1).