Anerkendelse og dømmekraft i socialt arbejde

Søren Juul, Peter Høilund

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Resumé

Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagHans Reitzels Forlag
    ISBN (Trykt)87-412-0234-1
    StatusUdgivet - 2005

Juul, S., & Høilund, P. (2005). Anerkendelse og dømmekraft i socialt arbejde. København: Hans Reitzels Forlag.
    Juul, Søren ; Høilund, Peter. / Anerkendelse og dømmekraft i socialt arbejde. København : Hans Reitzels Forlag, 2005. 179 s.
    @book{fec5000052c511db9789000ea68e967b,
    title = "Anerkendelse og d{\o}mmekraft i socialt arbejde",
    abstract = "Inspireret af den tyske filosof Axel Honneths t{\ae}nkning argumenteres der for, at begreberne anerkendelse og d{\o}mmekraft bliver centrale begreber i socialt arbejde og i det sociale arbejdes institutioner. Med udgangspunkt i en empirisk unders{\o}gelse af 25 d{\aa}rligt stillede borgeres kr{\ae}nkelsesoplevelser i m{\o}det med det sociale system, formuleres anerkendelse som f{\o}rstefilosofi og konkret normativt ideal for socialt arbejde.",
    author = "S{\o}ren Juul and Peter H{\o}ilund",
    year = "2005",
    isbn = "87-412-0234-1",
    publisher = "Hans Reitzels Forlag",

Juul, S & Høilund, P 2005, Anerkendelse og dømmekraft i socialt arbejde. Hans Reitzels Forlag, København.

Anerkendelse og dømmekraft i socialt arbejde. / Juul, Søren; Høilund, Peter.

København : Hans Reitzels Forlag, 2005. 179 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Anerkendelse og dømmekraft i socialt arbejde

AU - Juul, Søren

AU - Høilund, Peter

PY - 2005

Y1 - 2005

N2 - Inspireret af den tyske filosof Axel Honneths tænkning argumenteres der for, at begreberne anerkendelse og dømmekraft bliver centrale begreber i socialt arbejde og i det sociale arbejdes institutioner. Med udgangspunkt i en empirisk undersøgelse af 25 dårligt stillede borgeres krænkelsesoplevelser i mødet med det sociale system, formuleres anerkendelse som førstefilosofi og konkret normativt ideal for socialt arbejde.

AB - Inspireret af den tyske filosof Axel Honneths tænkning argumenteres der for, at begreberne anerkendelse og dømmekraft bliver centrale begreber i socialt arbejde og i det sociale arbejdes institutioner. Med udgangspunkt i en empirisk undersøgelse af 25 dårligt stillede borgeres krænkelsesoplevelser i mødet med det sociale system, formuleres anerkendelse som førstefilosofi og konkret normativt ideal for socialt arbejde.

M3 - Bog

SN - 87-412-0234-1

BT - Anerkendelse og dømmekraft i socialt arbejde

PB - Hans Reitzels Forlag

CY - København

Juul S, Høilund P. Anerkendelse og dømmekraft i socialt arbejde. København: Hans Reitzels Forlag, 2005. 179 s.