Analysis and Design of Information Systems in a Cultural Perspective

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
    TitelReport of the 11th IRIS
    RedaktørerJens Kaasbøll
    ForlagDepartment of Informatics, University of Oslo
    Publikationsdato1988
    StatusUdgivet - 1988
    BegivenhedInformation systems Research seminar in Scandinavia - Røros, Norge
    Varighed: 10 aug. 198812 aug. 1988
    Konferencens nummer: 11th

Konference

KonferenceInformation systems Research seminar in Scandinavia
    Nummer11th
    LandNorge
    ByRøros
    Periode10/08/198812/08/1988

Bødker, K. (1988). Analysis and Design of Information Systems in a Cultural Perspective. I J. Kaasbøll (red.), Report of the 11th IRIS Department of Informatics, University of Oslo.
    Bødker, Keld. / Analysis and Design of Information Systems in a Cultural Perspective. Report of the 11th IRIS. red. / Jens Kaasbøll. Department of Informatics, University of Oslo, 1988.
    @inproceedings{1921c8f052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Analysis and Design of Information Systems in a Cultural Perspective",
    author = "Keld B{\o}dker",
    year = "1988",
    language = "English",
    editor = "Jens Kaasb{\o}ll",
    booktitle = "Report of the 11th IRIS",
    publisher = "Department of Informatics, University of Oslo",

Bødker, K 1988, Analysis and Design of Information Systems in a Cultural Perspective. i J Kaasbøll (red.), Report of the 11th IRIS. Department of Informatics, University of Oslo, Information systems Research seminar in Scandinavia, Røros, Norge, 10/08/1988.

Analysis and Design of Information Systems in a Cultural Perspective. / Bødker, Keld.

TY - GEN

T1 - Analysis and Design of Information Systems in a Cultural Perspective

AU - Bødker, Keld

PY - 1988