Analyse og design i et kulturperspektiv - udfordring til systemperspektivet

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Abstract

Denne sammenfatning afrunder og sammenfatter mit licentiatstudium. Licentiatafhandlingen bestående af denne sammenfatning samt 3 artikler er indleveret til bedømmelse på Roskilde Universitetscenter i december 1989 med henblik på erhvervelse af licentiatgraden, ph.d. I sammenfatningen præsenteres en teoretisk ramme for kulturanalyser i organisationer, og det diskuteres videre, hvordan en kulturanalyse kan indgå i analyse og designaktiviteter i forundersøgelser. Der gives endvidere to eksempler på forundersøgelser, hvor en kulturanalyse har været anvendt som et integreret element.
    Bidragets oversatte titelAnalysis and design in a cultural perspecitve - challenging the systems perspective
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet