Analyse og design i et kulturperspektiv - udfordring til systemperspektivet

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

  Resumé

  Denne sammenfatning afrunder og sammenfatter mit licentiatstudium. Licentiatafhandlingen bestående af denne sammenfatning samt 3 artikler er indleveret til bedømmelse på Roskilde Universitetscenter i december 1989 med henblik på erhvervelse af licentiatgraden, ph.d. I sammenfatningen præsenteres en teoretisk ramme for kulturanalyser i organisationer, og det diskuteres videre, hvordan en kulturanalyse kan indgå i analyse og designaktiviteter i forundersøgelser. Der gives endvidere to eksempler på forundersøgelser, hvor en kulturanalyse har været anvendt som et integreret element.
  OriginalsprogDansk
  Udgivelses stedRoskilde
  ForlagRoskilde Universitet
  Antal sider87
  StatusUdgivet - 1990
  NavnDatalogiske Skrifter
  Nummer26
  ISSN0109-9779

  Citer dette

  Bødker, K. (1990). Analyse og design i et kulturperspektiv - udfordring til systemperspektivet. Roskilde: Roskilde Universitet. Datalogiske Skrifter, Nr. 26
  Bødker, Keld. / Analyse og design i et kulturperspektiv - udfordring til systemperspektivet. Roskilde : Roskilde Universitet, 1990. 87 s. (Datalogiske Skrifter; Nr. 26).
  @phdthesis{17c175a052be11dba4bc000ea68e967b,
  title = "Analyse og design i et kulturperspektiv - udfordring til systemperspektivet",
  abstract = "Denne sammenfatning afrunder og sammenfatter mit licentiatstudium. Licentiatafhandlingen best{\aa}ende af denne sammenfatning samt 3 artikler er indleveret til bed{\o}mmelse p{\aa} Roskilde Universitetscenter i december 1989 med henblik p{\aa} erhvervelse af licentiatgraden, ph.d. I sammenfatningen pr{\ae}senteres en teoretisk ramme for kulturanalyser i organisationer, og det diskuteres videre, hvordan en kulturanalyse kan indg{\aa} i analyse og designaktiviteter i forunders{\o}gelser. Der gives endvidere to eksempler p{\aa} forunders{\o}gelser, hvor en kulturanalyse har v{\ae}ret anvendt som et integreret element.",
  author = "Keld B{\o}dker",
  year = "1990",
  language = "Dansk",
  publisher = "Roskilde Universitet",

  }

  Bødker, K 1990, Analyse og design i et kulturperspektiv - udfordring til systemperspektivet. Datalogiske Skrifter, nr. 26, Roskilde Universitet, Roskilde.

  Analyse og design i et kulturperspektiv - udfordring til systemperspektivet. / Bødker, Keld.

  Roskilde : Roskilde Universitet, 1990. 87 s. (Datalogiske Skrifter; Nr. 26).

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

  TY - BOOK

  T1 - Analyse og design i et kulturperspektiv - udfordring til systemperspektivet

  AU - Bødker, Keld

  PY - 1990

  Y1 - 1990

  N2 - Denne sammenfatning afrunder og sammenfatter mit licentiatstudium. Licentiatafhandlingen bestående af denne sammenfatning samt 3 artikler er indleveret til bedømmelse på Roskilde Universitetscenter i december 1989 med henblik på erhvervelse af licentiatgraden, ph.d. I sammenfatningen præsenteres en teoretisk ramme for kulturanalyser i organisationer, og det diskuteres videre, hvordan en kulturanalyse kan indgå i analyse og designaktiviteter i forundersøgelser. Der gives endvidere to eksempler på forundersøgelser, hvor en kulturanalyse har været anvendt som et integreret element.

  AB - Denne sammenfatning afrunder og sammenfatter mit licentiatstudium. Licentiatafhandlingen bestående af denne sammenfatning samt 3 artikler er indleveret til bedømmelse på Roskilde Universitetscenter i december 1989 med henblik på erhvervelse af licentiatgraden, ph.d. I sammenfatningen præsenteres en teoretisk ramme for kulturanalyser i organisationer, og det diskuteres videre, hvordan en kulturanalyse kan indgå i analyse og designaktiviteter i forundersøgelser. Der gives endvidere to eksempler på forundersøgelser, hvor en kulturanalyse har været anvendt som et integreret element.

  M3 - Ph.d.-afhandling

  BT - Analyse og design i et kulturperspektiv - udfordring til systemperspektivet

  PB - Roskilde Universitet

  CY - Roskilde

  ER -

  Bødker K. Analyse og design i et kulturperspektiv - udfordring til systemperspektivet. Roskilde: Roskilde Universitet, 1990. 87 s. (Datalogiske Skrifter; Nr. 26).