Analyse af kulturel identitet: etniske repræsentanter - når alt kommer til alt?

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelSamtaleanalyse : konstruktion og forhandling af identitet
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato2005
    Sider31-47
    ISBN (Trykt)87-90132-03-3
    StatusUdgivet - 2005
    NavnSkrifter fra Dansk og Public Relations

Kjærbeck, S. (2005). Analyse af kulturel identitet: etniske repræsentanter - når alt kommer til alt? I Samtaleanalyse: konstruktion og forhandling af identitet (s. 31-47). Roskilde: Roskilde Universitet. Skrifter fra Dansk og Public Relations
    Kjærbeck, Susanne. / Analyse af kulturel identitet : etniske repræsentanter - når alt kommer til alt?. Samtaleanalyse: konstruktion og forhandling af identitet. Roskilde : Roskilde Universitet, 2005. s. 31-47 (Skrifter fra Dansk og Public Relations).
    @inbook{fa0e3dc06fb311deae12000ea68e967b,
    title = "Analyse af kulturel identitet: etniske repr{\ae}sentanter - n{\aa}r alt kommer til alt?",
    author = "Susanne Kj{\ae}rbeck",
    year = "2005",
    isbn = "87-90132-03-3",
    pages = "31--47",
    booktitle = "Samtaleanalyse",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Kjærbeck, S 2005, Analyse af kulturel identitet: etniske repræsentanter - når alt kommer til alt? i Samtaleanalyse: konstruktion og forhandling af identitet. Roskilde Universitet, Roskilde, Skrifter fra Dansk og Public Relations, s. 31-47.

Analyse af kulturel identitet : etniske repræsentanter - når alt kommer til alt? / Kjærbeck, Susanne.

Samtaleanalyse: konstruktion og forhandling af identitet. Roskilde : Roskilde Universitet, 2005. s. 31-47.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Analyse af kulturel identitet

T2 - etniske repræsentanter - når alt kommer til alt?

AU - Kjærbeck, Susanne

PY - 2005

Y1 - 2005

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 87-90132-03-3

SP - 31

EP - 47

BT - Samtaleanalyse

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Kjærbeck S. Analyse af kulturel identitet: etniske repræsentanter - når alt kommer til alt? I Samtaleanalyse: konstruktion og forhandling af identitet. Roskilde: Roskilde Universitet. 2005. s. 31-47. (Skrifter fra Dansk og Public Relations).