Analyse af den grønlandske fisker og fangerorganisation KNAPK

Del 1: forudsætninger og metode

Rasmus Ole Rasmussen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1999
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir
    Nummer148
    ISSN0909-5144

Rasmussen, R. O. (1999). Analyse af den grønlandske fisker og fangerorganisation KNAPK: Del 1: forudsætninger og metode. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, Nr. 148
    Rasmussen, Rasmus Ole. / Analyse af den grønlandske fisker og fangerorganisation KNAPK : Del 1: forudsætninger og metode. Roskilde : Roskilde Universitet, 1999. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 148).
    @book{20e08ca052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Analyse af den gr{\o}nlandske fisker og fangerorganisation KNAPK: Del 1: foruds{\ae}tninger og metode",
    author = "Rasmussen, {Rasmus Ole}",
    year = "1999",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Rasmussen, RO 1999, Analyse af den grønlandske fisker og fangerorganisation KNAPK: Del 1: forudsætninger og metode. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, nr. 148, Roskilde Universitet, Roskilde.

Analyse af den grønlandske fisker og fangerorganisation KNAPK : Del 1: forudsætninger og metode. / Rasmussen, Rasmus Ole.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Analyse af den grønlandske fisker og fangerorganisation KNAPK

T2 - Del 1: forudsætninger og metode

AU - Rasmussen, Rasmus Ole

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Rapport

BT - Analyse af den grønlandske fisker og fangerorganisation KNAPK

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Rasmussen RO. Analyse af den grønlandske fisker og fangerorganisation KNAPK: Del 1: forudsætninger og metode. Roskilde: Roskilde Universitet, 1999. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 148).