Thomas W. Webb, Jørgen Lerche Nielsen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelHumanistisk årbog / Roskilde universitetscenter, Institut for historie og samfundsforhold, Institut for dansk, engelsk, fransk og tysk, Institut for kommunikationsforskning, uddannelsesforskning og videnskabsteori
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1991
    Sidernr. 4, s. 157-208
    ISBN (Trykt)87-7349-151-9
    StatusUdgivet - 1991

• pædagogik
    • kritisk pædagogik
    • kulturbegreb
    • erfaringspædagogik

Webb, T. W., & Nielsen, J. L. (1991). An emerging critical pedagogy: rethinking Danish educational philosophy in the light of changing concepts of culture. I Humanistisk årbog / Roskilde universitetscenter, Institut for historie og samfundsforhold, Institut for dansk, engelsk, fransk og tysk, Institut for kommunikationsforskning, uddannelsesforskning og videnskabsteori (s. nr. 4, s. 157-208). Roskilde Universitet.