An effective implementation of the Lin-Kernighan traveling salesman heuristic

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1999
    NavnDatalogiske Skrifter
    Nummer86
    ISSN0109-9779

Helsgaun, K. (1999). An effective implementation of the Lin-Kernighan traveling salesman heuristic. Roskilde: Roskilde Universitet. Datalogiske Skrifter, Nr. 86
    Helsgaun, Keld. / An effective implementation of the Lin-Kernighan traveling salesman heuristic. Roskilde : Roskilde Universitet, 1999. 71 s. (Datalogiske Skrifter; Nr. 86).
    @book{62eb190052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "An effective implementation of the Lin-Kernighan traveling salesman heuristic",
    author = "Keld Helsgaun",
    year = "1999",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Helsgaun, K 1999, An effective implementation of the Lin-Kernighan traveling salesman heuristic. Datalogiske Skrifter, nr. 86, Roskilde Universitet, Roskilde.

An effective implementation of the Lin-Kernighan traveling salesman heuristic. / Helsgaun, Keld.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1999. 71 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - An effective implementation of the Lin-Kernighan traveling salesman heuristic

AU - Helsgaun, Keld

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Report

BT - An effective implementation of the Lin-Kernighan traveling salesman heuristic

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Helsgaun K. An effective implementation of the Lin-Kernighan traveling salesman heuristic. Roskilde: Roskilde Universitet, 1999. 71 s. (Datalogiske Skrifter; Nr. 86).