Henrik Legind Larsen, Ronald R. Yager

NavnDatalogiske Skrifter
    Nummer80
    ISSN0109-9779

Larsen, H. L., & Yager, R. R. (1998). An approach to an object recognition agent for monitoring Internet information sources for crisis detection. Roskilde: Roskilde Universitet. Datalogiske Skrifter, Nr. 80
    Larsen, Henrik Legind ; Yager, Ronald R. / An approach to an object recognition agent for monitoring Internet information sources for crisis detection. Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. 14 s. (Datalogiske Skrifter; Nr. 80).
    @book{e3a660f052bd11dba4bc000ea68e967b,
    title = "An approach to an object recognition agent for monitoring Internet information sources for crisis detection",
    author = "Larsen, {Henrik Legind} and Yager, {Ronald R.}",
    year = "1998",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Larsen, HL & Yager, RR 1998, An approach to an object recognition agent for monitoring Internet information sources for crisis detection. Datalogiske Skrifter, nr. 80, Roskilde Universitet, Roskilde.

An approach to an object recognition agent for monitoring Internet information sources for crisis detection. / Larsen, Henrik Legind; Yager, Ronald R.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. 14 s. (Datalogiske Skrifter; Nr. 80).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - An approach to an object recognition agent for monitoring Internet information sources for crisis detection

AU - Larsen, Henrik Legind

AU - Yager, Ronald R.

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Report

BT - An approach to an object recognition agent for monitoring Internet information sources for crisis detection

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Larsen HL, Yager RR. An approach to an object recognition agent for monitoring Internet information sources for crisis detection. Roskilde: Roskilde Universitet, 1998. 14 s. (Datalogiske Skrifter; Nr. 80).