Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelUddannelsesreformer og levende mennesker : uddannelsesreformer i et livshistorisk perspektiv
    RedaktørerAnders Siig Andersen, Finn M. Sommer
    Udgivelses stedGylling
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato2003
    StatusUdgivet - 2003

Andersen, L. L. (2003). Ambivalent indflydelse og individualiseret skrøbelighed: organisation og efteruddannelse i socialforvaltningen. I A. S. Andersen, & F. M. Sommer (red.), Uddannelsesreformer og levende mennesker: uddannelsesreformer i et livshistorisk perspektiv Gylling: Roskilde Universitetsforlag.
    Andersen, Linda Lundgaard. / Ambivalent indflydelse og individualiseret skrøbelighed : organisation og efteruddannelse i socialforvaltningen. Uddannelsesreformer og levende mennesker: uddannelsesreformer i et livshistorisk perspektiv. red. / Anders Siig Andersen ; Finn M. Sommer. Gylling : Roskilde Universitetsforlag, 2003.
    @inbook{032fc11052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "Ambivalent indflydelse og individualiseret skr{\o}belighed: organisation og efteruddannelse i socialforvaltningen",
    author = "Andersen, {Linda Lundgaard}",
    year = "2003",
    editor = "Andersen, {Anders Siig} and Sommer, {Finn M.}",
    booktitle = "Uddannelsesreformer og levende mennesker",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Andersen, LL 2003, Ambivalent indflydelse og individualiseret skrøbelighed: organisation og efteruddannelse i socialforvaltningen. i AS Andersen & FM Sommer (red), Uddannelsesreformer og levende mennesker: uddannelsesreformer i et livshistorisk perspektiv. Roskilde Universitetsforlag, Gylling.

Ambivalent indflydelse og individualiseret skrøbelighed : organisation og efteruddannelse i socialforvaltningen. / Andersen, Linda Lundgaard.

Uddannelsesreformer og levende mennesker: uddannelsesreformer i et livshistorisk perspektiv. red. / Anders Siig Andersen; Finn M. Sommer. Gylling : Roskilde Universitetsforlag, 2003.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Ambivalent indflydelse og individualiseret skrøbelighed

T2 - organisation og efteruddannelse i socialforvaltningen