Ambidexterity in non-profit, voluntary organizations

Bidragets oversatte titel: Ambidekstri i non-profit, frivillige organisationer

Publikation: Working paperForskning

Resumé

OriginalsprogEngelsk
UdgiverRoskilde Universitet
ISBN (Trykt)87-92063-46-2
StatusUdgivet - 2011

• Frivillige organisationer
  • organisatorisk læring
  • udforskning og udnyttelse
  • ambidekstrale organisationer

@techreport{af293f00e90544ffb9a7e0c2ba063045,
title = "Ambidexterity in non-profit, voluntary organizations",
abstract = "Artiklen forbinder organisatorisk l{\ae}ring med strategisk ledelse af nonprofit, frivillige organisationer. Den forklarer hvor de to forbundne strategiske udfordringer – frivilligt engagement og organisatorisk l{\ae}ring kan h{\aa}ndteres ved at anvende indsigt fra litteraturen om udforskning og udnyttelse og om ambidekstrale organisationer. Artiklen pr{\ae}senterer tre cases om nonprofit, frivillige organisationer for at tydeligg{\o}re forbindelserne mellem frivilligt engagement og organisatorisk l{\ae}ring. De strategiske implikationer er, at nonprofit frivillige organisationer b{\o}r have et ambidekstralt forhold til deres eget v{\ae}rdigrundlag.",
keywords = "Frivillige organisationer, organisatorisk l{\ae}ring, udforskning og udnyttelse, ambidekstrale organisationer",
author = "Peter Aagaard",
year = "2011",
language = "English",
isbn = "87-92063-46-2",
publisher = "Roskilde Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Roskilde Universitet",

Ambidexterity in non-profit, voluntary organizations. / Aagaard, Peter.

Roskilde Universitet, 2011.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Ambidexterity in non-profit, voluntary organizations

AU - Aagaard, Peter

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Artiklen forbinder organisatorisk læring med strategisk ledelse af nonprofit, frivillige organisationer. Den forklarer hvor de to forbundne strategiske udfordringer – frivilligt engagement og organisatorisk læring kan håndteres ved at anvende indsigt fra litteraturen om udforskning og udnyttelse og om ambidekstrale organisationer. Artiklen præsenterer tre cases om nonprofit, frivillige organisationer for at tydeliggøre forbindelserne mellem frivilligt engagement og organisatorisk læring. De strategiske implikationer er, at nonprofit frivillige organisationer bør have et ambidekstralt forhold til deres eget værdigrundlag.

AB - Artiklen forbinder organisatorisk læring med strategisk ledelse af nonprofit, frivillige organisationer. Den forklarer hvor de to forbundne strategiske udfordringer – frivilligt engagement og organisatorisk læring kan håndteres ved at anvende indsigt fra litteraturen om udforskning og udnyttelse og om ambidekstrale organisationer. Artiklen præsenterer tre cases om nonprofit, frivillige organisationer for at tydeliggøre forbindelserne mellem frivilligt engagement og organisatorisk læring. De strategiske implikationer er, at nonprofit frivillige organisationer bør have et ambidekstralt forhold til deres eget værdigrundlag.

KW - Frivillige organisationer

KW - organisatorisk læring