Alternativer til hospitalsophold

En undersøgelse af HIV-positive og  mennesker med AIDS og deres psykosociale støttebehov

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Rapporten omfatter en interviewundersøgelse med HIV-smittede mennesker, deres pårørende, NGOmedarbejdere og hospitalspersonale, en spørgeskemaundersøgelse  med de smittede selv, og en opgørelse over psykosocialt indlagte patienter med HIV/AIDS over en periode på ca. 1 år. Rapporten viser en lang række divergerende behov for støtte hos HIVsmittede mennesker og deres pårørende. Rapporten danner grundlaget for oprettelsen af HIVpensionatet.

 

 

OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKøbenhavn
Antal sider142
StatusUdgivet - 1989
Udgivet eksterntJa

Citer dette

@book{1457589048fc11ddaee8000ea68e967b,
title = "Alternativer til hospitalsophold: En unders{\o}gelse af HIV-positive og  mennesker med AIDS og deres psykosociale st{\o}ttebehov",
abstract = "Rapporten omfatter en interviewunders{\o}gelse med HIV-smittede mennesker, deres p{\aa}r{\o}rende, NGOmedarbejdere og hospitalspersonale, en sp{\o}rgeskemaunders{\o}gelse  med de smittede selv, og en opg{\o}relse over psykosocialt indlagte patienter med HIV/AIDS over en periode p{\aa} ca. 1 {\aa}r. Rapporten viser en lang r{\ae}kke divergerende behov for st{\o}tte hos HIVsmittede mennesker og deres p{\aa}r{\o}rende. Rapporten danner grundlaget for oprettelsen af HIVpensionatet.  ",
author = "Pedersen, {Bodil Maria}",
year = "1989",
language = "Dansk",

}

Alternativer til hospitalsophold : En undersøgelse af HIV-positive og  mennesker med AIDS og deres psykosociale støttebehov. / Pedersen, Bodil Maria.

København, 1989. 142 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Alternativer til hospitalsophold

T2 - En undersøgelse af HIV-positive og  mennesker med AIDS og deres psykosociale støttebehov

AU - Pedersen, Bodil Maria

PY - 1989

Y1 - 1989

N2 - Rapporten omfatter en interviewundersøgelse med HIV-smittede mennesker, deres pårørende, NGOmedarbejdere og hospitalspersonale, en spørgeskemaundersøgelse  med de smittede selv, og en opgørelse over psykosocialt indlagte patienter med HIV/AIDS over en periode på ca. 1 år. Rapporten viser en lang række divergerende behov for støtte hos HIVsmittede mennesker og deres pårørende. Rapporten danner grundlaget for oprettelsen af HIVpensionatet.  

AB - Rapporten omfatter en interviewundersøgelse med HIV-smittede mennesker, deres pårørende, NGOmedarbejdere og hospitalspersonale, en spørgeskemaundersøgelse  med de smittede selv, og en opgørelse over psykosocialt indlagte patienter med HIV/AIDS over en periode på ca. 1 år. Rapporten viser en lang række divergerende behov for støtte hos HIVsmittede mennesker og deres pårørende. Rapporten danner grundlaget for oprettelsen af HIVpensionatet.  

M3 - Rapport

BT - Alternativer til hospitalsophold

CY - København

ER -