Algebra in the scribal school

schools in old Babylonian algebra?

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1992
    NavnFilosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints
    Nummer1992:3
    ISSN0902-901x

Høyrup, J. (1992). Algebra in the scribal school: schools in old Babylonian algebra? Roskilde: Roskilde Universitet. Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints, Nr. 1992:3
    Høyrup, Jens. / Algebra in the scribal school : schools in old Babylonian algebra?. Roskilde : Roskilde Universitet, 1992. (Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints; Nr. 1992:3).
    @book{e455ab6052cb11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Algebra in the scribal school: schools in old Babylonian algebra?",
    author = "Jens H{\o}yrup",
    year = "1992",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Høyrup, J 1992, Algebra in the scribal school: schools in old Babylonian algebra? Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints, nr. 1992:3, Roskilde Universitet, Roskilde.

Algebra in the scribal school : schools in old Babylonian algebra? / Høyrup, Jens.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Algebra in the scribal school

T2 - schools in old Babylonian algebra?

AU - Høyrup, Jens

PY - 1992

Y1 - 1992

M3 - Report

BT - Algebra in the scribal school

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Høyrup J. Algebra in the scribal school: schools in old Babylonian algebra? Roskilde: Roskilde Universitet, 1992. (Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints; Nr. 1992:3).