Algebra and naive geometry

an investigation of some basic aspects of old Babylonian mathematical thought

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1987
    NavnFilosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints
    Nummer1987:2
    ISSN0902-901x

• matematikhistorie
    • Babylonien
    • algebra

Høyrup, J. (1987). Algebra and naive geometry: an investigation of some basic aspects of old Babylonian mathematical thought. Roskilde: Roskilde Universitet. Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints, Nr. 1987:2
    Høyrup, Jens. / Algebra and naive geometry : an investigation of some basic aspects of old Babylonian mathematical thought. Roskilde : Roskilde Universitet, 1987. (Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints; Nr. 1987:2).
    @book{e429925052cb11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Algebra and naive geometry: an investigation of some basic aspects of old Babylonian mathematical thought",
    keywords = "matematikhistorie, Babylonien, algebra",
    author = "Jens H{\o}yrup",
    year = "1987",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Høyrup, J 1987, Algebra and naive geometry: an investigation of some basic aspects of old Babylonian mathematical thought. Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints, nr. 1987:2, Roskilde Universitet, Roskilde.

Algebra and naive geometry : an investigation of some basic aspects of old Babylonian mathematical thought. / Høyrup, Jens.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Algebra and naive geometry

T2 - an investigation of some basic aspects of old Babylonian mathematical thought

AU - Høyrup, Jens

PY - 1987

Y1 - 1987

KW - matematikhistorie

KW - Babylonien

KW - algebra

M3 - Report

BT - Algebra and naive geometry

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Høyrup J. Algebra and naive geometry: an investigation of some basic aspects of old Babylonian mathematical thought. Roskilde: Roskilde Universitet, 1987. (Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints; Nr. 1987:2).