Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1990
    NavnFilosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints
    Nummer2
    ISSN0902-901x

• matematikhistorie
    • Islam
    • Babylonien
    • algebra

Høyrup, J. (1990). Algèbre d'al-gabr et algèbre d'arpentage au neuvième siècle islamique et la question de l'influence babylonienne. Roskilde: Roskilde Universitet. Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints, Nr. 2
    Høyrup, Jens. / Algèbre d'al-gabr et algèbre d'arpentage au neuvième siècle islamique et la question de l'influence babylonienne. Roskilde : Roskilde Universitet, 1990. (Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints; Nr. 2).
    @book{e3ff751052cb11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Alg{\`e}bre d'al-gabr et alg{\`e}bre d'arpentage au neuvi{\`e}me si{\`e}cle islamique et la question de l'influence babylonienne",
    keywords = "matematikhistorie, Islam, Babylonien, algebra",
    author = "Jens H{\o}yrup",
    year = "1990",
    language = "Fransk",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Høyrup, J 1990, Algèbre d'al-gabr et algèbre d'arpentage au neuvième siècle islamique et la question de l'influence babylonienne. Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints, nr. 2, Roskilde Universitet, Roskilde.

Algèbre d'al-gabr et algèbre d'arpentage au neuvième siècle islamique et la question de l'influence babylonienne. / Høyrup, Jens.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Algèbre d'al-gabr et algèbre d'arpentage au neuvième siècle islamique et la question de l'influence babylonienne

AU - Høyrup, Jens

PY - 1990

Y1 - 1990

KW - matematikhistorie

KW - Islam

KW - Babylonien

KW - algebra

M3 - Rapport

BT - Algèbre d'al-gabr et algèbre d'arpentage au neuvième siècle islamique et la question de l'influence babylonienne

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Høyrup J. Algèbre d'al-gabr et algèbre d'arpentage au neuvième siècle islamique et la question de l'influence babylonienne. Roskilde: Roskilde Universitet, 1990. (Filosofi og videnskabsteori på Roskilde universitetscenter. 3.række, Preprints og reprints; Nr. 2).