Birgitte Elle (Redaktør)

NavnDansk Paedagogisk Tidsskrift
Vol/bind1
ISSN0904-2393

Elle, B. (red.) (2018). Aktionsforskningen i den anvendelsesorienterede horisont: Udvikling eller afvikling? København: Foreningen bag Udgivelsen af Dansk Paedagogisk Tidsskrift. Dansk Paedagogisk Tidsskrift, Bind. 1
Elle, Birgitte (Redaktør). / Aktionsforskningen i den anvendelsesorienterede horisont : Udvikling eller afvikling?. København : Foreningen bag Udgivelsen af Dansk Paedagogisk Tidsskrift, 2018. 96 s. (Dansk Paedagogisk Tidsskrift, Bind 1).
@book{3d4a27ff2401469183fe69f37fcf5ad0,
title = "Aktionsforskningen i den anvendelsesorienterede horisont: Udvikling eller afvikling?",
abstract = "Aktionsforskningen har som forskningstradition og som socialt eksperiment altid st{\aa}et til diskussion – ogs{\aa} inden for det p{\ae}dagogiske felt. Ikke mindst p{\aa} professionsh{\o}jskolerne er aktionsforskning blevet popul{\ae}r som et mere deltagerorienteret svar p{\aa} krav om praksisanvendelighed. Temaet s{\o}ger at adressere og problematisere aktionsforskningen i den anvendelsesorienterede horisont for afs{\o}ge, hvorvidt aktionsforskningen risikerer at blive sp{\ae}ndt for et {\o}konomistisk styringsregime, der afkr{\ae}ver ”evident” forandring i og af praksis.",
editor = "Birgitte Elle",
year = "2018",
month = "2",
day = "23",
volume = "1",
publisher = "Foreningen bag Udgivelsen af Dansk Paedagogisk Tidsskrift",

Elle, B (red.) 2018, Aktionsforskningen i den anvendelsesorienterede horisont: Udvikling eller afvikling? Dansk Paedagogisk Tidsskrift, bind 1, bind 1, Foreningen bag Udgivelsen af Dansk Paedagogisk Tidsskrift, København.

Aktionsforskningen i den anvendelsesorienterede horisont : Udvikling eller afvikling? / Elle, Birgitte (Redaktør).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Aktionsforskningen i den anvendelsesorienterede horisont

T2 - Udvikling eller afvikling?

A2 - Elle, Birgitte

PY - 2018/2/23

Y1 - 2018/2/23

N2 - Aktionsforskningen har som forskningstradition og som socialt eksperiment altid stået til diskussion – også inden for det pædagogiske felt. Ikke mindst på professionshøjskolerne er aktionsforskning blevet populær som et mere deltagerorienteret svar på krav om praksisanvendelighed. Temaet søger at adressere og problematisere aktionsforskningen i den anvendelsesorienterede horisont for afsøge, hvorvidt aktionsforskningen risikerer at blive spændt for et økonomistisk styringsregime, der afkræver ”evident” forandring i og af praksis.

AB - Aktionsforskningen har som forskningstradition og som socialt eksperiment altid stået til diskussion – også inden for det pædagogiske felt. Ikke mindst på professionshøjskolerne er aktionsforskning blevet populær som et mere deltagerorienteret svar på krav om praksisanvendelighed. Temaet søger at adressere og problematisere aktionsforskningen i den anvendelsesorienterede horisont for afsøge, hvorvidt aktionsforskningen risikerer at blive spændt for et økonomistisk styringsregime, der afkræver ”evident” forandring i og af praksis.

M3 - Antologi

VL - 1

BT - Aktionsforskningen i den anvendelsesorienterede horisont

PB - Foreningen bag Udgivelsen af Dansk Paedagogisk Tidsskrift

CY - København

Elle B, (ed.). Aktionsforskningen i den anvendelsesorienterede horisont: Udvikling eller afvikling? København: Foreningen bag Udgivelsen af Dansk Paedagogisk Tidsskrift, 2018. 96 s. (Dansk Paedagogisk Tidsskrift, Bind 1).