Aktør-netværksteori i arbejdslivsforskningen

Temanummer af Tidsskrift for Arbejdsliv

Niels Christian Mossfeldt Nickelsen (Redaktør), Katia Dupret (Redaktør), Jo Krøjer (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

Resumé

Forskningen i arbejdsliv og organisationer har siden Taylor og Ford været optaget af, hvordan man anvender teknologi, og hvorledes teknologier influerer på menneskers arbejdsliv, organisering og effektivitet. Teknologi er således et centralt element for arbejdslivsforskningen. Det er derfor oplagt for Tidsskrift for Arbejdsliv at stille skarpt på, hvorledes teknologi kan forstås og udforskes, og her står nyere teoridannelser som STS (Science- and Technology Studies) og ANT (Actor-Network Theory) centralt. Dette temanummer af tidsskriftet har derfor disse teorier og deres anvendelse i studier af arbejdsliv som tema.
OriginalsprogDansk
StatusUdgivet - 2012
NavnTidsskrift for Arbejdsliv
Nummer3
Vol/bind14
ISSN1399-1442

Citer dette

Nickelsen, N. C. M., Dupret, K., & Krøjer, J. (red.) (2012). Aktør-netværksteori i arbejdslivsforskningen: Temanummer af Tidsskrift for Arbejdsliv. Tidsskrift for Arbejdsliv, Nr. 3, Bind. 14
Nickelsen, Niels Christian Mossfeldt (Redaktør) ; Dupret, Katia (Redaktør) ; Krøjer, Jo (Redaktør). / Aktør-netværksteori i arbejdslivsforskningen : Temanummer af Tidsskrift for Arbejdsliv. 2012. (Tidsskrift for Arbejdsliv; Nr. 3, Bind 14).
@book{77eb4ece91814baa9b83b23e5f0a8966,
title = "Akt{\o}r-netv{\ae}rksteori i arbejdslivsforskningen: Temanummer af Tidsskrift for Arbejdsliv",
abstract = "Forskningen i arbejdsliv og organisationer har siden Taylor og Ford v{\ae}ret optaget af, hvordan man anvender teknologi, og hvorledes teknologier influerer p{\aa} menneskers arbejdsliv, organisering og effektivitet. Teknologi er s{\aa}ledes et centralt element for arbejdslivsforskningen. Det er derfor oplagt for Tidsskrift for Arbejdsliv at stille skarpt p{\aa}, hvorledes teknologi kan forst{\aa}s og udforskes, og her st{\aa}r nyere teoridannelser som STS (Science- and Technology Studies) og ANT (Actor-Network Theory) centralt. Dette temanummer af tidsskriftet har derfor disse teorier og deres anvendelse i studier af arbejdsliv som tema.",
editor = "Nickelsen, {Niels Christian Mossfeldt} and Katia Dupret and Jo Kr{\o}jer",
year = "2012",
language = "Dansk",

}

Aktør-netværksteori i arbejdslivsforskningen : Temanummer af Tidsskrift for Arbejdsliv. / Nickelsen, Niels Christian Mossfeldt (Redaktør); Dupret, Katia (Redaktør); Krøjer, Jo (Redaktør).

2012. (Tidsskrift for Arbejdsliv; Nr. 3, Bind 14).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Aktør-netværksteori i arbejdslivsforskningen

T2 - Temanummer af Tidsskrift for Arbejdsliv

A2 - Nickelsen, Niels Christian Mossfeldt

A2 - Dupret, Katia

A2 - Krøjer, Jo

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Forskningen i arbejdsliv og organisationer har siden Taylor og Ford været optaget af, hvordan man anvender teknologi, og hvorledes teknologier influerer på menneskers arbejdsliv, organisering og effektivitet. Teknologi er således et centralt element for arbejdslivsforskningen. Det er derfor oplagt for Tidsskrift for Arbejdsliv at stille skarpt på, hvorledes teknologi kan forstås og udforskes, og her står nyere teoridannelser som STS (Science- and Technology Studies) og ANT (Actor-Network Theory) centralt. Dette temanummer af tidsskriftet har derfor disse teorier og deres anvendelse i studier af arbejdsliv som tema.

AB - Forskningen i arbejdsliv og organisationer har siden Taylor og Ford været optaget af, hvordan man anvender teknologi, og hvorledes teknologier influerer på menneskers arbejdsliv, organisering og effektivitet. Teknologi er således et centralt element for arbejdslivsforskningen. Det er derfor oplagt for Tidsskrift for Arbejdsliv at stille skarpt på, hvorledes teknologi kan forstås og udforskes, og her står nyere teoridannelser som STS (Science- and Technology Studies) og ANT (Actor-Network Theory) centralt. Dette temanummer af tidsskriftet har derfor disse teorier og deres anvendelse i studier af arbejdsliv som tema.

M3 - Antologi

BT - Aktør-netværksteori i arbejdslivsforskningen

ER -