Africa in International Relations Theory

Publikationsdato2005
StatusUdgivet - 2005
Udgivet eksterntJa
BegivenhedIR and Africa: New Agendas and representations, European Conference of Africa Studies. The School of Oriental and African Studies & the Institute of Commonwealth Studies - London, Storbritannien
Varighed: 29 jun. 20052 jul. 2005

Konference

KonferenceIR and Africa: New Agendas and representations, European Conference of Africa Studies. The School of Oriental and African Studies & the Institute of Commonwealth Studies
LandStorbritannien
ByLondon
Periode29/06/200502/07/2005

Olsen, G. R., & Engel, U. (2005). Africa in International Relations Theory. Afhandling præsenteret på IR and Africa: New Agendas and representations, European Conference of Africa Studies. The School of Oriental and African Studies & the Institute of Commonwealth Studies, London, Storbritannien.
Olsen, Gorm Rye ; Engel, Ulf. / Africa in International Relations Theory. Afhandling præsenteret på IR and Africa: New Agendas and representations, European Conference of Africa Studies. The School of Oriental and African Studies & the Institute of Commonwealth Studies, London, Storbritannien.
@conference{0c53a920ddda11dba49e000ea68e967b,
title = "Africa in International Relations Theory",
author = "Olsen, {Gorm Rye} and Ulf Engel",
year = "2005",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 29-06-2005 Through 02-07-2005",

Olsen, GR & Engel, U 2005, 'Africa in International Relations Theory' Paper fremlagt ved IR and Africa: New Agendas and representations, European Conference of Africa Studies. The School of Oriental and African Studies & the Institute of Commonwealth Studies, London, Storbritannien, 29/06/2005 - 02/07/2005, .

Africa in International Relations Theory. / Olsen, Gorm Rye; Engel, Ulf.

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

TY - CONF

T1 - Africa in International Relations Theory

AU - Olsen, Gorm Rye

AU - Engel, Ulf

PY - 2005

Y1 - 2005

M3 - Paper

Olsen GR, Engel U. Africa in International Relations Theory. 2005. Afhandling præsenteret på IR and Africa: New Agendas and representations, European Conference of Africa Studies. The School of Oriental and African Studies & the Institute of Commonwealth Studies, London, Storbritannien.